22 Temmuz 2014 Salı

The Balm'ın En Sevdiğim 5 Ürünü

The Balm markasını sevmeyen pek yoktur bende bu markanın ürünlerini sevenlerdenim ve hemen hemen bir çok ürününü kullandım, kullanmaktayım.
Aslında bu markanın sevdiğim ürünlerini 5 ile sınırlandırmakta biraz zorlansam da en sık kullandığım ürünlerini ilk 5'e alarak bu işi hallettim.:)
 
 
 
 
The Balm'ın ilk aldığım ürünü eğer yanlış hatırlamıyorsam Frat Boy allıktı sonra kendime pek yakışmadığını düşündüğümden sattım ve sık kullandığım Down Boy'u aldım.
 
Neyse sıralamayla gidersek 1. sırada yer alan Balm Jovi palet kesinlikle The Balm'ın mutlaka alınası paletlerinden biri diye düşünüyorum.
Hatta bana deseler ki The Balm'dan 1 adet palet seçme hakkın var herhalde tercihim Balm Jovi olurdu.
İçerisinde 12 adet far, 1 adet aydınlatıcı ki kendileri Mary Lou oluyor 1 adet allık o da Frat Boy ve 2 adet krem ruj bulunmakta ve ben pek rujları kullanmasam da diğer ürünlerin her birini severek kullanıyorum.
Farların yumuşacık yapıları, renklerini kolayca vermeleri, bazsız bile kalıcılığının iyi olması ve en önemlisi farların renklerinin tam benlik olmasından ötürü bu palet benim vazgeçilmezlerimden.
İçerisinde Mary Lou aydınlatıcı ve Frat Boy allığın olmasından dolayı ayrıyetten bu iki ürünü almama gerek kalmamış oluyor hem de bu palet sayesinde o ürünleri de denemiş oluyorsunuz.
 
2. sırada Down Boy allık var inanılmaz güzel bir bebek pembesi ve benim gibi açık beyaz tenlilerde çok güzel, doğal bir duruşu var.
Yapısı yumuşacık, kalıcılığı gayet iyi, pigmentasyonu mükemmel, fiyatı makul özellikle %50 indirimde alındığında dadından yinmeyen ve gramajı oldukça fazla olan bu allığı sevmemem için bir neden yok.
Benim dört mevsim kullandığım allıklardan bilmiyorum bozulmadan bitirir miyim eğer bir gün bitirmeyi başarırsam mutlaka yeniden alırım.
 
3. sırada henüz yeni aldığım, almadan önce elimin gidip geldiği acaba alsam mı yoksa almasam mı ikileminde kaldığım ama %50 indirimde bulunca alayım gitsin deyip aldığım ve kullanmaya başlayınca niye daha önce almamışım dediğim Nude Tude var.
Palete kavuşma maceramı baya uzun yazmış oldum ama cidden alınası paletlerden birisi bu paletin de içerisinde 12 adet far var.
8 tanesi ışıltılı 4 tanesi mat fardan oluşuyor yine hepsi gayet güzel pigmentli, rengini hemen veren farlar evet biraz tozutma sorunu var ama o kadarcık olur deyip görmezden geliyorum.
Ola ki %50 indirimde denk gelirseniz bu paleti de kaçırmayın derim.
 
Bir diğer sevdiğim The Balm ürünü ise Give Crease a Chance! Fırça çift taraflı, oldukça kullanışlı bir tarafıyla farı sürerken diğer tarafıyla blend işi yapılan bu fırçayı çok severek kullanıyorum.
Hem her iki fırça da çok iyi iş çıkarıyor hem de uygun fiyatlı olmasıyla cep yakmıyor.
Açıkcası uygun fiyatlı fırça arayanlara bu fırçayı kesinlikle tavsiye ederim.
 
Vee son sırada henüz yeni aldığım ve büyük ihtimal bitirme ihtimalimin pek olmadığı Cindy Lou aydınlatıcı var.
Ben çok sık aydınlatıcı ve ışıltılı allık kullanan biri değilim ama bunun rengine, tasarımına vurulup dayanamayıp aldım.
Cindy Lou'yu herkes aydınlatıcı olarak kullansa da ben daha çok allık niyetine kullanıyorum ve bence tam yazlık bir ürün eğer aydınlatıcı kullanmayı seviyorsanız veya benim gibi fazlasıyla beyazsanız allık niyetine kullanmak için alabilirsiniz.
%50 indirimde alındığında kesinlikle kocaman gramajıyla çok karlı bir ürün olacaktır.
 
Benim The Balm'ın en sevdiğim, vazgeçemediğim 5 ürünü bunlardı peki ya siz The Balm'ın hangi ürünlerini seviyorsunuz?
 

12 yorum:

  1. seçim yapmak o kadar zor ki <3 en çok sevdiğim sanırım nude tude palet

    YanıtlaSil
  2. oooooo o kadar çok var ki, hepsi çok güzel gerçekten, ben de böyle bir post hazırlamayı düşünüyordum, iyi oldu :)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. The Balm zaten gönlümüzü paletleriyle feth etti.:)

    YanıtlaSil
  4. Canım senin postunu da merakla bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
  5. ee paketlerin içlerini görseydik daha güzel olurdu :))

    YanıtlaSil
  6. Balm Jovi ve Nude Tude olmazsa olmazlarımdan :)

    YanıtlaSil
  7. Aaa ben diğer resimi eklememişim dur hemen ekleyeyim iyi ki söyledin canım:)

    YanıtlaSil
  8. Ceyda'cım kesinlikle nedense bu iki paleti aldıktan sonra diğer paletler pek ilgimi çekmedi gerçi arada bir voyage palet kazası yaşadım ya neyse :)

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten öyle bu markanın herşryi ayrı güzel, gratisede kucak kucak sevgiler <3 bende transparan pudrasını(dibi göründüki bu bir mucize ^^) ve pudra fırçasını çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
  10. Bize The Balm'ı getiren Gratis ahh bir de Revlon'u getirse ne güzel olur.:)

    YanıtlaSil
  11. Balm Jovi benim en büyük kurtarıcım çok seviyorum <3 Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil