20 Temmuz 2014 Pazar

Güneşten Sonra Cildinizi Lierac’la Onarın


Güneş koruyucular kadar güneş sonrası kullanılan ürünler de çok önemli. Çünkü güneşlenmiş, yanmış, bronzlaşmış bir cildin kendini yenilemesi, onarması ve nemlendirmesi gerekiyor. İşte Lierac’tan güneş sonrası bakım için 3 öneri
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE AFTER-SUN SILKY SERUM


Yüz ve Dekolte Bölgesi için Güneş Sonrası Onarıcı Serum
Eczanelerdeki ilk güneş sonrası onarıcı serum, içeriğindeki mavi mikro alg özü, saf hyaluronik asit ve mimoza tenuiflora ekstresi sayesinde cildi yeniler, onarır ve yeniden yapılandırır. Hindistan cevizi yağı, aynısafa çiçeği özü ve bitkisel gliserin üçlüsü cildi güneş sonrasında ferahlatır ve besler. Paraben içermeyen formüllü bu serumun en öneli özelliği kırışıklık karşıtı bir etkisi. Yaz aylarında yaşlanma karşıtı krem kullanmak istemeyenler için ideal. Hem yaşlanma karşıtı etki sunuyor hem de cildinizi güneş sonrası rahatlatıyor. Birkaç mavi renkli damla, güneş sonrası ritüelinizi yoğun bir onarıcı ve nemlendirici güzellik adımına dönüştürür. Cildinizi yoğun bir şekilde yatıştırarak rahatlatır.
 
FİYATI: 109 TL
 
 
 
 
 
SUNIFIC AFTER-SUN IRIDESCENT SATIN MILK

Yüz ve Vücut için Bronzlaşmayı Hızlandırıcı Güneş Sonrası Süt
 
 
İçeriğinde pigmentasyon uyarıcı peptit ve erythrulose bulunan Sunific After Sun Iridescent Satin Milk, onarıcı performansının ötesinde, bir sonraki gün bronzlaşmayı hızlandırmaya ve bronzluğu korumaya yardımcı olur. Mavi mikro alg özü, saf hyaluronik asit ve mimoza tenuiflora ekstresi sayesinde cildinizi yeniler, onarır ve yeniden yapılandırır. Hindistan cevizi yağı, aynısafa çiçeği özü ve bitkisel gliserin üçlüsü cildi güneş sonrasında ferahlatır, besler ve parlaklık sağlar.
 
FİYATI: 89 TL

 
 
 
SUNIFIC AFTER-SUN ULTRA FRESH BALM

Yüz ve Vücut için Güneş Sonrası Rahatlatıcı Balsam
Ciltteki kızarıklıkları ve tahriş olmuş bölgeleri yatıştırırken cildi onarmak ve nemlendirmek için ideal bir balsam. Uygulanmaya başlanıldığı andan itibaren, güneş sebebiyle fazla ısınmış cildi yeniden canlandırır ve ışıltılı bronzluğa kavuşmanızı sağlar. İçeriğindeki yenileyici, onarıcı, yeniden yapılandırıcı üçlü etkiye sahip mimoza tenuiflora ekstresi ve hindistancevizi yağı, aynısafa özü ve bitkisel gliserin üçlüsü ile elde edeceğiniz mükemmel nem ve onarım sayesinde güneş sizin için daha da keyifli bir hale gelecek.
 
FİYATI: 79 TL
 
 
Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder