26 Temmuz 2014 Cumartesi

Okudum: Gölgesizlerin Tutkulu Dansı - Tess Gerritsen

 
Arka Kapak:
 
Kimi zaman benzerlikler, kimi zaman da zıtlıklar bizleri birleştirendir.

Tess Gerritsen severler nefes kesici bir macera ve tutkuyla karşı karşıya...
Romantic Times

Tesadüf eseri aynı anda, aynı yerde farklı amaçlarla bulunan iki gölgesiz... Servet değerindeki sanat eserleriyle yüklü olduğu söylenen bir gemi ve gemideki masum insanların katledilişi… Eski sevgilinin âşığına yazdığı mektuplar… Kazanç elde etmek için her yolu mubah gören bir adam...

Tüm bu karmaşaların ortasında kaderin bir araya getirdiği iki yabancı, masumiyetlerini ispat etmeye çabalarken bizleri komplo,trajedi ve tutkulu bir aşkın içine çekerek, heyecan dolu bir maceraya sürüklüyor.

Tıbbi gerilim romanlarının ustası Tess Gerritsen, Gölgesizlerin Tutkulu Dansı'nda sağlam karakterler yaratmadaki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor.
Booklist

Heyecanı her zaman zirvede tutmayı başaran Tess Gerritsen, sizleri karşı konulmaz bir serüvene çekiyor.
Bu kitabı okurken gölgesizlerin peşine takılmamak imkânsız.
Publishers Weekly

Gölgesizlerin Tutkulu Dansı'nda sırların, ölümlerin, gözü dönmüş insanların içinde kendi masumiyetlerini ortaya çıkarmanın peşinde olan kahramanlar, okuyucuları heyecan dolu bir maceraya sürüklerken, romantizmin sınırlarını zorluyorlar.
The Times
 
 
*****
 
Tess Gerritsen kitaplarını ayrı bir seviyorum gerçi Rizzoli ve İsles'li olanları ayrı bir sevsem de yazarın okumadığım tüm kitaplarını okumaya kararlıyım.
İşte bu kitapta kısa sürede bitirdiklerimden evet bir Cerrah-Çırak gibi olmasa da bu kitapta fena değildi.
Heyecan var, macera var, aşk var ve en önemlisi sıkmayan bir kitap eğer ki yazarın okuyacağınız ilk kitabıysa seveceksinizdir ama Cerrah-Çırak ikilisinden sonra okursanız muhtemelen Tess'ciğim sen daha iyilerini de yazmışsın deme ihtimaliniz yüksek diyebilirim.
 
 

2 yorum:

  1. cerrah-çırak bence kültler arasına girmeli.. ama bütün tess kitapları güzeldir (:

    YanıtlaSil
  2. bu yazarın kitaplarını okuyorum bende ama dediğiniz gibi bu kitap diğerlerine göre ortada kalmış :)

    YanıtlaSil