26 Temmuz 2014 Cumartesi

Lierac Güneş Serisiyle Vücudunuz Koruma Altında

Güneş, cilt ve vücut için gerekli ama bir o kadar da tehlikeli. Güneşten gelen  UVA ışınları  cildi kurutup yaşlanmayı hızlandırırken ve UVB ışınları da cilt üzerinde yanıklar oluşmasına neden oluyor. Ancak LIERAC SUNIFIC SOLAIRE serisiyle bu zararlı etkilerinden korkmadan güneşin keyfini çıkarabilir, sağlıklı ve bronz bir vücuda sahip olabilirsiniz.
 
SUNIFIC SOLAIRE 1, 2, 3
UVA/UVB karşıtı filtreleme sistemi Tinosorb M içeren geniş spektrumlu ve ışınlara karşı kararlı yapıdaki seri, Noni ekstresiyle kırışıklık ve sarkık cilt karşıtı etki sağlar. Paraben, silikon ve octocrylene içermeyen Sunific Solaire 1, 2, 3, içeriğineki canavar otu sayesinde kahverengi lekelere karşı savaşır. İçeriğindeki frangipani çiçeği özü ve pigmentasyon uyarıcı peptit bazlı, bronzluk aktive edici ve hücresel koruma sağlayan kompleks ile serbest radikal karşıtı ve DNA koruyucu etki sağlar. Bırakın siz güneşin keyfini yaşarken Sunific Solaire serileri cildinizi hem korusun hem de mükemmel bir şekilde bronzlaştırsın.
Seride 3 ürün vardır:
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE 1 Iridescent Milk Spray
 
 
Vücut için Sprey Güneş Sütü Spf 30 (FİYATI: 125 TL)
 
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE 2 Iridescent Milk Spray
 
Vücut için Sprey Güneş Sütü Spf 15 (FİYATI: 125 TL)
 
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE 3 Iridescent Melt-in Milk
 
Vücut için Bronzlaştırıcı Güneş Sütü Spf 6 (FİYATI: 95 TL)
 
 
SUNIFIC SOLAIRE EXTREME COMFORT MILK SPRAY
Vücut için Sprey Güneş Sütü Spf 50+
Güneşe karşı en üst düzey koruma sağlamasının yanında güneşin sebep olduğu tüm yaşlanma belirtilerinin (kırışıklık, sarkma ve kahverengi lekeler) engellenmesi ve düzeltilmesinde etkin rol oynar. Transparan özellikli, nemlendirici ve yatıştırıcı etkili güneş sütü sıkılaştırma etkisiyle de cildin genç ve güzel görünümünü korumaya yardımcı olur. LIERAC tarafından patentlenmiş geniş spektrumlu ve ışınlara karşı kararlı yapıda, UVA/UVB karşıtı filtreleme sistemi Tinosorb M içeren seri, Noni ekstresiyle kırışıklık ve sarkık cilt karşıtı etki sağlarken canavar otu ile kahverengi lekelere karşı savaşır. Paraben, silikon ve octocrylene içermeyen Sunific Solaire Extreme Serisi formülü güneşe karşı en üst düzey koruma için serbest radikal karşıtı ve DNA koruyucu etkili frangipani çiçeği ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Sunific Solaire Extreme Serisi cildinize tam bir koruma sağlarken size yalnızca güneşin altında özgürce dinlenmek kalır.
FİYATI: 125  TL
 
 
Basın Bültenidir...
 
 

 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder