3 Temmuz 2014 Perşembe

İsana Vücut Peelingi

 
 
Yüzüm kuruya dönük karma ama vücudum aşırı kuru olduğu için yaz-kış fark etmeksizin vücut peelinginden vazgeçmiyorum.
Rossmann'ın %50 indiriminde 3-4 lira gibi bir fiyata inmiş olan İsana'nın peelingini nasılsa sık kullanıyorum bir de bunu deneyeyim diye almıştım.
Ufacık granülleri olan bir peeling hatta krem gibi diyebiliriz içerisinde ki granüller belli belirsiz tuz gibi duruyor.
Ferah bir kokusu var ve cildi çizmeden, tahriş etmeden temizleyip, arındırıyor ayrıca içeriğinde ki panthenol sayesinde cildi kurutmuyor.
Bitirdiğin zaman yeniden alır mısın derseniz belki alırım ama keşke granülleri birazcık daha iri olsaydı daha bir severdim.:)
 
İndirimsiz fiyatı da 7-8 lira civarında olması lazım vücut peelingi sevenlere bu peeling tavsiye edilir.:)

6 yorum:

  1. partikülleri küçük görünüyor gerçekten ama bu tarz sevdiğim için denicem bu ürünü mutlaka:) peki gramajı ne kadar canım?

    YanıtlaSil
  2. 200 ml canım eğer alısan umarım beğenirsin.:)

    YanıtlaSil
  3. merak ediyorum bütün vücut peelinglerini :D rossmann yakında olsa gidip alırdım. yılda 1-2 kere ancak uğrayabiliyorum onda da ne alacağım falan hiç aklıma gelmiyor. :D

    YanıtlaSil
  4. Bence liste yapıp git canım ben bazen öyle yapıyorum iyi oluyor.:)

    YanıtlaSil
  5. Bende hic ise yaramiyor bu peelingler, ise yaramiyor derken ne faydasini nede zararini görüyorum bu yüzden uzun zamandir hic almadim, ama simdi postunu okuyunca heveslendim yine :)

    YanıtlaSil
  6. Viva'cım ben cildimi yumuşatmak için kullanıyorum peeling sonrası vücut kremi sürünce cildim sanki daha yumuşak, pamuk gibi oluyor.:)

    YanıtlaSil