2 Temmuz 2014 Çarşamba

Biotherm Aquasource Nemlendirici

 
 
 
Kullandığım Avene nemlendiricim bitince farklı bir markanın nemlendiricisini denemek istedim.
Karma bir cilde sahibim ve kış aylarında yanaklarım ne kadar kuruysa yaz aylarında da t bölgem inadına yağlanıyor, parıl parıl parlıyor.
Hem yaz hem de kış kullanayım kışın nemlendirsin yazın parlamasını engellesin istiyordum ve uzun yıllar önce Biotherm'in nemlendiricisini severek kullanmıştım sonra nedense bir daha bu markaya dönmedim.
Sephora'da bir dolu marka arasında tercihim bu oldu biraz da kremin jel yapılı olması aklımı çeldi.
Bu kremi yazmak için baya bir bekledim çünkü hem kış aylarında ki hem de yaz aylarında ki performansını iyice görmeyi bekledim.
Kışın kuruyan yanaklarımı çok güzel nemlendirdi ve en önemlisi makyaj altına da çok güzel bir baz oluşturdu.
Ve asıl benim için önemli olan ise yaz aylarında ki performansıydı ki yazın da parlamayı engelleme konusunda gayet iyi tam bir karma cilt kremi diyebilirim.
Jel yapılı bir krem ve mineral kaynak suları içeriyor bakın tam olarak içeriğinde neler var.
Potasyum, fosfor, kalsiyum, demir, çinko,bakır, manganez gibi termal sularda da bulunan ve cilde faydalarıyla bilinen 36 değişik mineral; B2, B3, B6, B8 vitaminleri ve 23 farklı amino asit içeriğiyle cildin nem mekanizmalarının kendini yenilemesine yardımcı olur.
 
Amma velakin çok yoğun bir parfüm kokusu var evet yapay bir koku değil, fresh bir koku ama nemlendiricilerde parfüm olması cildimiz güneşe maruz kaldığı vakit ciltte lekelenmelere yol açabiliyor.
Zaten kremi çok sevsem de bittiği vakit tek almama sebebim içeriğinde parfüm olduğu içindir.
 
Kremin fiyatı 115 tl indirimde çok daha uyguna alabilirsiniz ki bende indirimde 90 liraya almıştım tüm Sephora, Sevil ve Tekin Acar mağazalarında Biotherm ürünlerini bulabilirsiniz.
 
 Parfüm içermeyen, karma cildi güzel dengeleyen, içeriği olabildiğince temiz nemlendirici önerilerinizi bekliyorum.
 
 
 
 
 

8 yorum:

  1. Benimde cildim cok cabuk lekeleniyor, bunun icin lazer bile yaptirdim, yüzüme parfümsüz seyleri doktorumda önermisti, artik alismisimda, gecenlerde gülsuyu denemistim tonic olarak onun kokusu bile fazla geldi bana.
    Ben Caudalie Vinoperfect Serum kullaniyorum, günes kremi olarak Daylong Extreme 50, bunlarinda hafif kokulari var ama parfüm degil ve güzel kokuyorlar. Yoksa Avene ürünleride güzel. Codecheck.info sayfasindan iceriklerine bakmani tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Parfum beni de çok rahatsız ediyor :(

    YanıtlaSil
  3. Gülsuyu iyi hoş ama ağır ya bu siteyi söylediğin iyi oldu mutlaka birşey almadan önce bakacağım sağol canım:)

    YanıtlaSil
  4. Onur'cum koku çok kötü değil ama yoğun ee bu da cilde zararlı hani kremi beğenmesem üzülmeyeceğim ama sevdim yaa :/

    YanıtlaSil
  5. Genelde Biotherm ürünleri güzel oluyor ama diğer ürünleri de böyle bolca parfümlüyse hiç tanışmayalım.:)

    YanıtlaSil
  6. bunun içeriğindeki parfüm leke yapar diye bir kayıt doğru değil.. normal sıktığımız parfümler ciltte leke yapabilir içinde alkol vs. var diye.. ben bu ürünün kuru cilt için olanını kullanıyorum, en yakın arkadaşım da bunu kullanıyor.. normalde ben parfümlü kremleri sevmem ki çoğunda var, bunun kokusu çok ferah harika.. biz çok memnunuz ..

    YanıtlaSil
  7. Merhaba öncelikle yazınız çok bilgilendirici olmuş. Ellerinize sağlık,
    benimde kullanmış olduğum biotherm aquasource nemlendirci hakkındaki yazımı inceleyebilir ve yorumlarınızı bırakabilirseniz çok sevinirim. Sevgiler..

    Biotherm AquaSource Nemlendirici

    YanıtlaSil