18 Temmuz 2014 Cuma

Almasam da Olurmuş Dediğim 5 Ürün

Ee bazen de bu ürünü niye almışım dediğimiz ürünler olmuyor mu?
İşte benim niye almışım ki dediğim 5 ürün bu 5 üründen sadece 2 tanesini sevmedim diğer 3 ürünü sevsem de ya kendime yakıştırmadığım yada yapısından dolayı bu listede yer aldılar.
 
 
 
Bu listeye The Balm'ın Balm Voyage paletiyle başlayayım.
Aslında güzel bir palet 12 adet far 3 adet ruj var ve oldukça kullanışlı bir ürün ama ben tozutması ve renklerinin bir çoğunu kullanmadığım için bu paleti aldığım günden beri sadece 1 veya 2 kez ancak kullanmışımdır.
Satmaya, vermeye de gönlüm razı olmuyor ama sık kullanmıyorum da şimdilik öyle bir gün sıkça kullanılmayı bekliyor.
 
Hemen paletin yanında yer alan MAC'in Vibrancy Eye Primer da pek sevemediklerimden.
Yada ben büyük beklentilerle aldım diyeyim ve memnun kalmadım açıkcası bu ürüne son gelen zamla fiyatı 101 tl oldu yani bu parayı vermeye pek değmez.
 
Lancome Effacernes Kapatıcı da çok övülen bir ürün olunca tereddüt etmeden almıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı.
Yoğun bir kapatıcılığı yok, göz altı çizgilerine doluyor, mutlaka pudra ile sabitlemek gerekiyor.
Açıkcası 90 lira verilecek bir kapatıcı değil hatta benim gözümde Rimmel London'un Match Perfection kapatıcısıyla aynı performansa sahip diyebilirim.
 
 
Allıklarımın arasında en pigmentlisi, en canlı renklisi ama gelin görün ki ben aşırı beyaz tenime pek yakıştıramıyorum.
Eğer biraz daha buğday tenli olsaydım Fleur Power uzun saatler kalıcılığı, yoğun renk vermesiyle kesin vazgeçilmez allıklarımdan olurdu.
Bu allığı denemeden internette ki swatchlarına bakıp Amerika'ya giden arkadaşıma sipariş etmiştim artık iyice anladım ki denemeden ürün falan almak yok.
 
MAC'in Cremesheen rujlarından Creme Cup rengi şahane bir pembe ama gelin görün ki dudak çzigilerine dolması ve çatlak, kusur ne varsa belli etmesiyle beni sinir ediyor.
Zaten fazlasıyla kuru dudaklara sahibim ve bu ruju dudaklarım iyice nemliyken kullanıyorum asla kuruyken sürmeye yeltenmiyorum.
İlk aldığım zamanlarda severek kullandım ama son birkaç aydır pek elim gitmiyor ama yine de rengini çok sevdiğim için arada bir kullanıyorum.
 
 
İşte benim almasam da olurmuş dediğim ürünler bunlardı içlerinde sadece Lancome kapatıcı ve MAC Vibrancy Eye Primer'a verdiğim paraya acıdım onun haricinde diğer 3 ürünü aldığıma pişman değilsem de almasaymışım birşey kaybetmezmişim.
Sizin keşke almasaydım/bir daha asla almam dediğiniz ürün veya ürünler var mı?
 

18 yorum:

  1. çok var çokkk başta mac riri woo allık/bronzer ikilisi olmak üzere dolu..:-((

    YanıtlaSil
  2. merhaba

    içim acıyarak okudum bu postu. Far paletine kışın bir şans verin bence. Güzel renkler var. Ben yazın neredeyse hiç far kullanmıyorum veya sadece bej far sürüyorum. ama kışın bunların acısını çıkaracağım :)

    Bir de allığı çok az uygularsanız, değdirme şeklinde eminim çok güzel durur. Ben de beyaz tenliyim ve cildimde kızarıklıklar var. Ama kırmızı allık çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Elf'in de mac vibrancy eye primer'a benzer bir urunu var. Ben de onu denemeyi dusunuyorum. Uygun fiyatli olunca pek onemsemiyoruz ama high end markalarda istedigimizi bulamayinca hakli olarak uzuluyoruz :(

    YanıtlaSil
  4. Bayram indiriminsde voyage'ye bakmayı düşünüyordum ama vazgeçebilirim:/

    YanıtlaSil
  5. Bende Voyage paletine ısınamamıştım. Hep aynı renkler ve diğer paletleri ile de benzer tonlar insanı sıkıyor :/ Hiç değişiklik yok. Işıltılı ya da chorme renkler vs yapabilirlerdi.

    YanıtlaSil
  6. Ben böyle bir liste yapsam baya uzun olurdu sanırım :) Gene çok güzel bir yazı olmuş canım eline sağlık ^^ Bu arada voyage paleti bende çok beğendim almak istedim ama kullanmam diye düşündüğüm için vazgeçmiştim. Benimde içinde kullanmayacağım renkler var ve diğer renkler ise hep elimde bulunan tonlar =/

    YanıtlaSil
  7. İrem'cim inşallah bir gün akıllanacağız.:)

    YanıtlaSil
  8. Valla bende icim acıyarak yazdım paleti kullanmaya çalışacağım inşallah tabi bir de kendimi frenleyip yeni far almamam lazım.
    Allık ise satışa koydum bir daha canlı tonlarda allık almayacağım.:)

    YanıtlaSil
  9. Balböceğim aynen canım high end ürünlerden memnun kalmayınca insanın içi acıyor.:(

    YanıtlaSil
  10. Sansa Fashion: eğer nude tude veya balm jovi almadıysan onları tavsiye ederim voyage paletten çok daha güzeller

    YanıtlaSil
  11. Ay Voyage için hislerimiz aynı! Aldığımda bir hafta falan kullandım, sonra kaldı bir kenarda :( vibbrancy eye fiyaına yuh diyorum! Lancome Effacernes ise kesinlikle niye o kadar övüldüğünü anlamadığım bir kApatıcı, yorumlarım seninle aynı!

    Öperim!

    YanıtlaSil
  12. Poine aynen canım bende hangi ruh haliyle aldıysam bilmiyorum artık arada bir bana hitap eden renkleri kullanacağım.

    YanıtlaSil
  13. Sağol Ceyda'cım, sen almamakla iyi yapmışsın artık indirimlerde eskisi gibi almak olsun diye almıyorum ihtiyacım varsa alıyorum.:)

    YanıtlaSil
  14. Başak'cım Voyage üvey evlat oldu paketinin güzelliği için evde duruyor.:)
    Hakikaten yuh yani 100 lira etse neyse de etmiyor.
    Bu kapatıcıyla Lancome markasından soğudum.:)

    Bende öptüm şekerim hatta Rüzgar'ı ve Çınar'ı da benim yerime öpüver.:))

    YanıtlaSil
  15. Ben de Vovage almayı düşünüyordum ama biraz soğuttunuz şu an beni :D

    YanıtlaSil
  16. Seda'cım eğer elinde Voyage palette ki renklerin yarısı varsa alma derim ama hiçbir renk yoksa alınabilinir ben ambalaja dayanamayıp aldım ama şimdi köşede duruyor.:)

    YanıtlaSil
  17. Balm Voyage ilk çıktığından beri beni hiç çağırmadan bir üründü zaten ama Lancome kapatıcı ile ilgili hep olumlu yorumlar okumuştum.Bu sebeple beklentim yüksekti benimde :)

    YanıtlaSil
  18. The Balm'ın önce ambalajları insanı cezbediyor.:)
    Lancome Effacernes'e dünyanın parasını vereceğime Rimmel London Match Perfection alırım bi dolu para cebimde kalır.:))

    YanıtlaSil