19 Eylül 2014 Cuma

Sigma Makyaj Fırçaları Artık Kozmela'da!

 
Sigma fırçaların methini duymayan pek yoktur ama ne yazık ki ülkemizde satılmadığı için sadece risk alıp kendi sitesinden sipariş vererek sahip olabiliyorduk.
Bende kabuki serisinden 2 fırçası ve 2 tane de far fırçası var çok severek kullanıyorum ama diğer merak ettiğim fırçalarını almaya cesaret edemiyordum.
Tabi bir de MAC fırçalara muadil olan ürünleri bu markayı daha bir merak edilir hale getiriyor.
Malum ülkemizde kozmetik ile ilgili bazı yasaklar var bu yüzden sipariş verdiğimiz zaman acaba gelir mi yoksa gümrüğe mi takılır heyecanıyla paket bekliyorduk.
Ama Sigma fırçalar için bu heyecanlı ve stresli bekleyiş ortadan kalkıyor çünkü Sigma artık ülkemizde Kozmela'da satılacak.
Dün Kozmela'nın İnstagram hesabında Sigma fırçaların kısa bir süre içinde sitelerinde satılacağını okuyunca ohh be sonunda dedim.
Henüz fiyatları eklenmemiş, satışı başlamamış ama sanırım satışı başladığı anda hızlıca tükenecektir.
Daha önce başka bir firma tarafından getirilen ama uçuk fiyatlara satılan Sigma makyaj fırçaları umarım bu sefer daha makul fiyatlarla satılır ve tüm fırçaları, fırça setleri zamanla Türkiye'ye gelir.
Ayrıca Sigma Beauty'nin makyaj ürünlerinin de gelmesini umuyorum.
 
Darısı gelmesini istediğimiz diğer markaların başına diyelim.:)
 
İşte şimdilik hangi fırçalar gelmiş incelemek isterseniz buyrunuz linki:
 

4 yorum:

  1. ama yok ki, hepsi tükenmiş ki :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım henüz satışı başlamadığı için öyle yazıyor zaten satışı başladığında mutlaka sosyal medya hesaplarında duyuruyu yaparlar.:)

      Sil
  2. Şu P80'de gözüm vardı; yanındaki tapered fırça da TiffanyD'nin kapatıcı fırçası... Etti mi sana alınacak iki fırça :))) hadi satışa başlasınlaaaarrr :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla satışa başlanınca hazır ve nazır olmak lazım valla 24 saat içinde fırça falan kalmaz.:))

      Sil