25 Eylül 2014 Perşembe

Estee Lauder Muhteşem İkili Tanışma Özel Fiyatı İle Boyner’de!‏

 

ESTĒE LAUDER MUHTEŞEM İKİLİ TANIŞMA ÖZEL FİYATI İLE BOYNER’DE!

 
 
Estēe Lauder'in yeni ürünü Muhteşem İkili, 99 TL yerine Boyner'e özel tanışma fiyatı 29 TL ile Boyner Mağazaları ve www.boyner.com.tr'de yerini aldı.
Dünyaca ünlü marka Estēe Lauder'in Muhteşem İkili Sumptuous Mascara ve Double Wear Concealer ürünü Boyner'e özel 99 TL yerine sadece 29 TL'ye satışa sunuldu. Boyner'e özel bu büyük indirimi Boyner Mağazalarında ve Boyner.com.tr'de bulabilirsiniz.
 
 
"Ulaşabildiğim her kadına sadece güzel olmayı değil, aynı zamanda güzel kalabilmeyi de göstermek istiyorum." diyen Estēe Lauder, bu amaçla ürettiği makyaj malzemeleri ile neredeyse 70 yıldır kadınları büyüleyici hale getiriyor. Bakışlarınızı pürüzsüzleştirecek 90 TL değerindeki Double Wear Concealer ve bakışlarınıza derinlik katacak 96 TL değerindeki Sumptuous Mascara'nın bir arada olduğu yeni ürün Muhteşem İkili, pratik kullanımı ile de hareketli şehir yaşamında sizi mükemmel bir görünüme sokmak için en ideal formda makyaj çantanızda yerini alacak.
Bu Sonbaharda büyüleyici bakışlara sahip olmak isteyen herkesi Estēe Lauder Muhteşem İkili ürününü %71 indirimle, sadece 29 TL'ye sahip olmaya Boyner Mağazalarına ya da www.boyner.com.tr'ye bekliyoruz.


Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder