11 Eylül 2014 Perşembe

Favoriler: En Sevdiğim Avon Ürünleri

Yaklaşık 15 senedir üyesi olduğum daha doğrusu annemin üye olduğu Avon'un bugüne kadar bir dünya ürününü kullandım.
Kimisini çok beğendim kimisinden ise nefret ettim hatta bir daha almam dediğim ürünleri de oldu.
Ama bu yazıda en beğendiğim Avon ürünlerini göreceksiniz.
 
 
En sevdiğim ürünlerin başında kesinlikle Gliserinli el kremi geliyor.
Yıllardır kullanıyorum ve bugüne kadar kaç tüp bitirdim hatırlamıyorum.
Çok yoğun bir krem değil, cilde kolayca yediriliyor ve çok güzel nemlendiriyor.
 
Avon'un bir diğer en sevdiğim ürünleri ise rujları ben buraya en sık kullandığım iki ruju koydum.
Hem Ultra Colour Rich serisinin hem de Perfect Kiss serisinin rujlarını çok severek kullanıyorum.
Dudakları kurutmaması aksine güzel bir şekilde nemlendirmesi, kolay uygulanmaları, kalıcılıklarının fena olmaması ve tabi bir de %50 indirimde alındığında uygun bir fiyata alınmalarından dolayı pek bir seviyorum.
Eğer bir ruja çok para veremem ama dudaklarımı kurutmasın, nemlendirsin, bir dolu renk çeşidi olsun diyorsanız mutlaka bir Avon temsilcisi bulup kataloğu inceleyin dedim.
 
Yıllardır Avon'un sevdiğim bir diğer ürünü ise parfümleridir.
Bu aralar kullandığım tek Avon parfümü Femme ama uzun yıllar Today ve Perceive parfümlerini severek kullandım.
Hatta Pur Blanca, Little Black Dress, Celebre parfümleri de çok güzeldir.
Uygun fiyatlı ve gün boyunca en azından 7-8 saat kokusunu hissedebildiğiniz parfümler arıyorsanız Avon'un parfümlerini incelemekte fayda var.
Özellikle Today ve Little Black Dress oldukça kalıcı parfümler hele de kış yaklaşırken bu parfümler tam sonbahar-kışa yakışan parfümlerden.
 
 
Glimmersticks Göz Kalemi - Black İce / Supershock Göz Kalemi Raw Plum / İkili Göz Farı - Warm Cashmere / Ultra Colour Rich Ruj - Pout / Perfect Kiss Ruj - Peach Peck
 
Avon'un pek farlarını kullandığım söylenemez dörtlü farlarını genelde ortalama buluyorum ama bu ikili farı beni oldukça şaşırttı.
İkili farların diğer renklerinin de performansları aynı mı bilemiyorum ama bu gördüğünüz farı bazsız bile uzun saatler silinmeden, çizgilenmeden kullandığım için Avon'un bu aralar en sevdiğim ürünü bu oldu dersem yalan olmaz.
 
Ve son olarak Avon'un yıllardır çok sevdiğim bir diğer ürünü ise göz kalemleri diyebilirim.
Hem Supershock serisi hemde Glimmersticks serisinin göz kalemlerini çok seviyorum.
Her iki serinin de göz kalemleri akmıyor, bulaşmıyor, uzun saatler sürüldüğü gibi kalıyor.
Supershock serisi ne yazık ki zaman zaman farklı renklerde satışa girip birkaç kampanya sonra satıştan kaldırılıyor.
Ama Glimmersticks serisinin hem mat hem pırıltı olanları her daim satışta bende pırıltılı olanların her rengi var.
Daha önce mat olanları da severek kullanmıştım açıkcası Avon'un göz kalemleri de markanın en sevdiğim ürünleri arasında yer alıyor.
 
Burada yer alan ürünlerin ayrıntılı yazılarını blogda bulabilirsiniz.
 
İşte benim Avon'un en sevdiğim ürünleri bunlardı sizin Avon'da en sevdiğiniz ürün veya ürünler neler??
 

7 yorum:

  1. Bu ürünler konusunda seninle aynı fikirdeyim ve ben de severek kullanıyorum. Ayrıca siyah renkli kil maskesi ve argan yağlı saç serumu da severek kullandıklarım arasında.. Ojlerin bazıları tek katta bile güzel renk verebiliyor ama deneme yanılmayla keşfetmek gerekiyor ne yazıkki.. Bu markayı sevmeyenler de var tabi ama ben bazı ürünlerinin güzel olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğin ikili farın rengi nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kil maskesini kullanmadan ama argan yağlı saç serumundan 2 şişe bitirdim cidden güzel bir ürün ayrıca şampuan ve saç kremi, saç maskeleri de fena değil.
      Sen yazınca yaptığım hatayı fark ettim ve makyaj ürünlerinin resmini eklemeyi ve isimleri yazmayı unuttuğumu görünce düzenledim.:)

      Sil
  2. Little blackten nefret ettim benim tenimde hic olmadı arkadaşa hediye gitti, ama Celebre <3 nasil diyim siradisi extrem bir koku, çevremde beğenmeyeni görmedim... Şampuanlarini dokunduğu için kullanamiyorum glimmerstic göz kalemleri çok çok başarili ve kalici Avonun dönüp dönüp aldigim tek ürünü var, hydrafirming bio serisinin nemlendiricisi... Süper nem veriyor ustune başkasini tanimam =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Little Black annemde şahane duruyor ama bende öyle güzel durmuyor ama dediğin gibi Celebre çok güzel, hafif özellikle beyaz ve buğday tenlilere çok yakışacak bir koku :)

      Sil
  3. göz kalemlerinin ve parfümlerinin başarısı gerçekten tartışılmaz yaa . arganlı saç serummunu mutlaka denemelisiniz. o kadar güzel bir kokusu var ki sırf bu yüzden bile alınabilir. ancak dipleri yağlı uçları kuru olan saçlarıma çok iyi bakım yaptı. ben de bloguma beklerim. yakında yazısı gelicek serumun da :)
    http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç serumundan 2 şişe bitirdim sonra Down Under'a başlayınca yeniden almadım ama dediğiniz gibi kokusu çok güzel kokusu uzun süre gitmiyor.:)
      Bloğunuza geleceğim.;)

      Sil
  4. 5 yil boyunca wish of life kullandigim ve vazgecemedigim avon parfumu ondan sonra denedigim ve tenime hic yakismayan for away instinc ariyorum onuda kac katologdur goremedim bakalim pur blancayi denicem simdide...

    YanıtlaSil