14 Eylül 2014 Pazar

Lierac’ın Yeni Serisi Liftissime’le 3 Boyutlu Gençlik

Fransız dermokozmetik devi Lierac, 50’li yaşlarda yaşlanmanın etkilerini tersine çevirmek için LIFTISSIME serisini yarattı. LIFTISSIME 3 boyutlu sıkılaştırma özelliği sayesinde sarkma, hacim kaybı ve derin kırışıklıkları ortadan kaldırıyor.
 
 
50’li yaşlardaki kadınların en büyük problemi morfolojik yaşlanma… Bu yaşa gelindiğinde cildin pürüzsüzlüğü azalır ve cilt pozitif görünümünü kaybeder. Göz çevresinde esneklik kaybı, kırışıklıklar, koyu halkalar ve şişlikler oluşur. Boyun kırışır, elmacık kemikleri daha az belirgin hale gelir. Kırışıklıklar belirginleşir ve yerleşir, yüz ovali belirginliğini kaybeder.
 
İşte anti-aging konusunda Avrupa’nın bir numaralı markası Fransız dermokozmetik devi Lierac, 50’li yaşlardaki kadınlarda yaşlanmanın etkilerini yok edecek yeni bir seri yarattı: LIFTISSIME! Bu mucize seri 3 boyutlu sıkılaştırma özelliği sayesinde sarkma, hacim kaybı ve kırışıklıkları ortadan kaldırıyor. LIFTISSIME, içeriğindeki patent başvurusu yapılan Hücre Birleştirme Kompleksi (CELL-JUNCTION) sayesinde cildin sıkılık ve esneklik kaynağı olan perlecan proteinini uyararak morfolojik cilt yaşlanmasına neden olan hücresel bağlılık kaybını ortadan kaldırıyor. Cilt katmanları arasındaki bağlılığı onaran, derin kırışıklıkları doldurmaya yardımcı olan seri tüm katmanlarda yeniden hacim ve sıkılaştırma sağlıyor.
 
LIFTISSIME serisinde yer alan 5 ürünle cilt sıkılaştırma yeni bir boyut kazanacak.
 
Basın Bültenidir...
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder