3 Şubat 2012 Cuma

Lancome Tresor İn Love


Bu parfümü geçen sene çok sevdiğim bir tanıdığım hediye etmişti genelde Tresor'un kokusunu pek sevmem hatta hiç sevmem diyebilirim ama Tresor İn Love'ı çok beğendim.
Fakat bu parfüm bile bana yazın ağır gelen bir koku yada bende öyle duruyor bu yüzden sadece kışın kullanıyorum hatta bozulmadan bitsin diye annemle kullanıyorum ki bu parfüm annemde bende durduğundan dahada güzel kokuyor.
Zaten annemde duyunca kendim kullanasım gelmiyor bu parfümü ağır kokuları sevenlere, buğday tenlilere ve esmerlere denemelerini tavsiye ederim.
Ama benim gibi ağır parfümlerden hoşlanmıyorsanız daha fresh kokuları seviyorsanız vede beyaz tenli olup ağır parfümler teninizde dahada ağır kokuyorsa bu parfümden uzak durun derim.
Tabi önce bi test edip denemekte fayda var ben bu parfümün şişesini çok seviyorum bi de bende parfüm şişesi takıntısı vardır çok sevdiğim parfümler bitemeden bozulur ederse sırf şişesinin güzelliği yüzünden atmaya kıyamadığım olmuştur.:)



Aşkı yaşayan kadının mutluluğunu ve heyecanını yansıtan Tresor In Love parfümünün baş notası meyvalı çiçeksi notalar içerir - nektarin, bergamut, armut. 
Orta notasını odunsu çiçeksi notalar içerir - Türk gülü, yasemin. 
Aşkın büyüsü artık kadını tamamen sarmıştır.Dip notasını ise sedir ağacı ve misk içerir.

2 yorum:

  1. Banada hediye gelmisti, cok güzel bir koku, mutlaka yine alacagim : )

    YanıtlaSil
  2. Ben yine alır mıyım bilmiyorum belki kendime değilde anneme hediye alırım.:)
    Elimdeki parfümleri azaltsam yıllardır kullandığım 1 senedir elimdeki parfümlerin çokluğundan almadığım Estee Lauder-Pleasuares alacağım.:)

    YanıtlaSil