25 Şubat 2012 Cumartesi

Oriflame Aqua-Rhythm Doğal Bej Renkli Nemlendirici

Kampanya 3 kataloğunda görünce merak ettiğim bir üründü fakat tek renk olması ve rengine dair hiçbir resmin olmamasından ötürü alıp almama konusunda biraz tereddüte düştüm ve sonunda merakımı yenemeyip aldım.
Tek korkum Very Me renkli nemlendiricideki gibi içinde simler olmasıydı ki çok şükür bunda sime dair hiçbir şey yok.


Bakınız Oriflame bu ürün için demiş ki: Soluk ve yorgun görünen cilde anında canlı bir ışıltı kazandıran hafif renkli nemlendirici. Gözeneklerin tıkanmasını önleyen bileşenler içerir. Hydro-Protect kompleks ve shea yağı cildi yumuşatır ve rahatlatır.

Benim cildim fazlaca soluk görünen bir cilt ve bu ürün çok güzel bir canlılık kattı ve gayet güzelde nemlendirdi ki ilk kullandığımda cildime hiçbir nemlendirici sürmeden direkt bu ürünü sürdüm cildimde hiçbir gerginlik vs. yaşamadım.


Ürünün bana göre 2 tane eksisi var biri tek renk olması ki alırken en büyük ya koyu gelirseydi zaten ürün geldi önce bi elime sıktım amanın dedim bu bana çok koyu sonra yüzüme sürüp iyice yedirince cildimle o kadar güzel bütünleşti ki hiçte koyu durmadı fakat esmer tenlilere bu renk biraz açık bile gelebilir.
Gelelim ürünün diğer eksisi ise spf yani güneş koruma içermemesi ve tabi 30 yaş ve üzeri bir ürün olması fakat ben 28,5:) olduğum için aman 1 yaştan nolacak ki diye aldım bir de her gün kullanacağım bir ürün olmadığı için 30 yaş ve üzeri olması fazla umurumda olmadı.
Bir de ürünün insanı rahatsız etmeyen hafif bir parfümlü kokusu var genelde fondötenlerin, nemlendiricilerin bir çoğundan rahatsız eden bir koku olur bu üründe insanı aşırı rahatsız edecek bir koku olayı yok.

Uzun lafın kısası bu renkli nemlendiriciyi beyaz ve buğday tenlilere tavsiye ederim.
50 ml'lik bir ürün ve fiyatı 42.90 fakat kampanya 4'te de indirimi devam ediyor ve 29.90'a alabilirsiniz eğer temsilciyseniz veya yakın bir tanıdığınız size geliş fiyatından verirse çok daha uyguna bu ürünü alabilirsiniz.

6 yorum:

  1. kapatıcılıgı var mı peki? renk duzenlemesini yapıyordur ama ufak izleri falan ne kadar kapatıyor?

    YanıtlaSil
  2. cildimde öyle fazla kapanacak leke, kusur falan yok sadece burnumun üzerinde azıcık çillerim var ve baya bir kapattı sana nasıl diyeyim az kapatıcılığı olan bir fondöten gibi düşün...

    YanıtlaSil
  3. oriflame hayvanlar üzerinde test yapıyor mu arkadaşlar?eğer öyleyse kesinlikle almayı düşünmüyorum da,,,hiç oriflame ürünü kullanmadım ben...hayvanlar üzerinde deney yapan firmalar korkunç,dehşet verici uygulamalar yapıyorlar:( bunlara ürünlerini satın alıp da para kazandırmak istemem,,,,bilen biri bilgilendirebilir mi? teşk,,

    YanıtlaSil
  4. Benim bildiğim Oriflame Peta'nın deney yapmayanlar listesinde gerçi birkaç aydır bakmadım listesinde bi değişiklik var mıdır bilmiyorum...

    YanıtlaSil
  5. merhabalar Meral Hn,,ben göremediğim için listede sormak istedim...Firmanın sitesinde deney yapmadıklarını ve deney yapan hammadde tedarikçileri ile çalışmadıklarını söylüyorlar ama firmalara güven olmuyor ki,,,muallakta kaldım,,,daha önce de hiç oriflame ürünü kullanmadım...deney yaptıkları için avon, estee lauder, loreal,maybelline,max factor gibi markalardan da komple vazgeçtim,,bunların yerine ikame ürünler araştırıyorum sürekli,,,kesin bir duyum alırsanız,iletirseniz sevinirim,,teşekkürler,,

    YanıtlaSil
  6. Eğer ki Oriflame'nin deney yaptığına dair bir yazı okur edersem mutlaka paylaşırım...

    YanıtlaSil