13 Şubat 2012 Pazartesi

Grammy Awards 2012 Red Carpet

Gelelim 54. Grammy Ödüllerinin şıklarına, rüküşlerine, güzellerine kim ne giymiş nasıl gelmiş.:)

Zuhair Murad imzalı kıyafetiyle Taylor Swift saçı, makyajı bence çok güzel ama elbise kendisine biraz ağır kaçmış.:)


Giorgio Armani kıyafeti, Christian Louboutin ayakkabıları ve Jimmy Choo çantasıyla karşınızda Rihanna :) Bence gecenin şıklarından, güzellerinden biride Rihanna'ydı sade ama dekoltesi bol kıyafetiyle oldukça dikkat çekiciydi.


Giorgio Armani'yi tercih eden bir başka güzel ise gecenin ödülleri silip süpüren ismi Adele bence kıyafeti çok şık ve asil tam benim tarzım ayrıca Adele'nin makyajıda harika ki genelde hep bu tarz makyaj yapıyor özellikle göz makyajını hiç değiştirmiyor şarkıları gibi kendiside şahane :)



Katy Perry ise maviler içerisinde elbisesi Elie Saab imzasını taşıyor.Saçı ve makyajını pek beğenmesemde elbisesi bence çok hoş özellikle yaka kısmını ve kol boyunu çok beğendim.:)


İddialı kıyafetiyle dikkat çeken isimlerden birisi ise Fergie elbisenin rengi hoş her ne kadar turuncu rengi çok sevmesemde kıyafet fena değil eğer ki transparanımsı bişey olmasaymış çok hoş bir kıyafetmiş yani içine giydiği siyahlar kıyafeti bence rüküşleştirmiş bu arada kıyafet Jean Paul Gaultier imzasını taşıyor.
Ayrıca Fergie'nin saç ve makyajıda çok hoş


Carrie Underwood ise bence gecenin en şık kadınlarından biriydi Gomez Garcia imzalı kıyafeti ve saçıyla, makyajıyla gerçekten göz alıcıydı.


Zuhair Murad elbisesiyle Kate Beckinsale'in nedense kıyafetini pek beğenmedim.
Fakat saçı ve makyajı gayet güzel keşke elbiseside saçı ve makyajı gibi olsaydı.


Alicia Keys Alexandre Vauthier imzalı elbisesi ve Christian Louboutin ayakkabıları ve sade makyajı hoş saçıyla gayet güzel gözüküyor.


Böyle önemli bir gece olurda Lady Gaga olmaz mı? Versace imzalı kostümüyle yine sıradışı


Ve tarzını, oyunculuğunu beğendiğim Hollywood'un bana göre en güzel kadınlarından Gwyneth Paltrow bu gecede de yine sade ama çok şıktı elbisesi Stella McCartney imzası taşıyor.
Saçı, makyajı tek kelimeyle çok hoştu.


Jessia J ise Julien McDonald kıyafetiyle geceye katılmış fakat bence kıyafet oldukça rüküş saç ve makyaj hoş ama kıyafet için bunu söylemek oldukça zor.


Benim Grammy gecesinden beğendiğim isimler Gwyneth Paltrow ve Carrie Underwood oldu özellikle  Carrie'nin saçı ve makyajı çok hoşuma gitti ya sizin beğendiğiniz kim??




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder