17 Şubat 2012 Cuma

Cupuaçu Mu? O Da Ne?


Mucize içerik Cupuaçu’yu (Kupuasu diye okunur J) biliyor musunuz?

24 saate kadar nemlendirdiği klinik olarak kanıtlanmış Kakao & Cupuaçu Yağları İçeren Vücut Losyonu’muzun temel içeriği olan bu tohumun yağı; cildin su içeriğini ve esnekliğini artırıyor!

Cildinizi doğal bir şekilde yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı destekleyen Burt’s Bees Richly Replenishing Coca & Cupuaçu Butters Body Lotion – Kakao & Cupuaçu Yağları İçeren Vücut Losyonu yağsız ve kolay emilen bir yapıdadır. Dermatolojik olarak test edilen ürünün cildi 24 saate kadar nemlendirdiği klinik olarak kanıtlanmıştır.


İngiltere’nin ünlü online dergisi Red’in Şubat 2012’de gerçekleştirdiği bir araştırmaya göre Burt’s Bees Richly Replenishing Cocoa & Cupuaçu Butters Body Lotion – Kakao & Cupuaçu Yağları İçeren Vücut Losyonu en iyi vücut nemlendiricisi olarak seçilmiş*!

Boyner Mağazaları ve Eczanelerde - 59 TL

VÜCUDUNUZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!

Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.


Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder