25 Ekim 2018 Perşembe

Nişan Tepsisi




Söz merasimleri çiftlerin dünya evine girmeden önceki ilk adımları olarak heyecan içinde geçiyor. Söztepsisi ise bu özel günün unutulmaması gereken aksesuarları arasında yer alıyor. Çiftler için anlamlı olan bu günde söz tepsilerinin şıklığı ve zarafeti söz kadar önem taşıyor. Farklı tasarım ve ambiyanslarda hazırlanan söz tepsisi üzerinde yüzükler, makas, kurdele, süs ve çiçekler yer alıyor.Farklı ölçü ve şekillerde hazırlanan söz tepsileri gümüş, aynalı, ağaç kütüğü gibi modelleri ile her zevke uyum sağlıyor.

Aynalı Söz Tepsileri
Söz tepsisi denildiği zaman akla ilk gelen model aynalı modellerdir. Çoğu sözlü çiftin tercihi de aynalı söz tepsilerinden yana oluyor. Aynalı özelliği gümüş tepsi ile birleştiğinde şık bir görünüm ortaya koyuyor. Dileyen çiftler yüzükleri doğrudan aynalı tepsi üzerine koyabildikleri gibi bazı çiftler ise yüzük kutularını dahi aynalı seçiyor. Aynalı modeller şık görüntüsünün yanı sıra kolay çizilmeye ve deformeye uğramadan yıllarca sorunsuz kullanım da sağlıyor.
Farklı modellere ve fiyatlara sahip söz tepsisi modelleri için siz de hemen https://nisantepsisi.com.tr/ bağlantısını ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

Çiçekli Söz Tepsileri
Rengarenk kır çiçeklerinden tepsi isteyenler için çiçekli söz tepsisitam aranılan model olma unvanını taşıyor. Renk renk çiçeklerden bezeli kalp, oval, yuvarlak ve dikdörtgen şekillerdeki söz tepsileri süslemeleri ve çiçekleri ile gözleri büyülüyor. İsteğe göre mavi, pembe, kırmızı veya diğer tonlardaki çiçek motifleri ile süsleniyor. Üzerlerine istenirse isimlerin baş harflerinin yazılı olduğu isimlikler ve zarif söz makası ekleniyor. Uygun fiyatlara satılan söz tepsileri yeni çiftlerin yüzlerini güldürüyor.




İsme Özel Söz Tepsileri
Farklı ve şık tasarımı ile yeni çiftlerin bir başka tercih ettiği model olan isme özel söz tepsisi yoğun ilgi görüyor. Çiftlerin isimlerinin baş harflerinin yazılı olduğu aynalı kalp kutular tepsinin ortasında bulunuyor. Yanına zarif söz makası eklenen tepsinin kenarları ise isteğe göre süslü boncuklarla bezeniyor. Mavi, pembe, kırmızı ve mavi kır çiçekleri de tepsiyi süslüyor. Yeni çiftler için heyecanlı olan söz günleri özel tasarımlı söz tepsileri ile süsleniyor.

1 yorum:

  1. Herkes bu zamanların en özel olmasını ister.. Bizden geçti tabi ama yapmak isteyenler için harika şeyler var..

    YanıtlaSil