25 Ocak 2012 Çarşamba

Makyaj Temizleme Bezi

Uzun zamandır makyajımı temizlerken bu ürünü kullanıyorum daha doğrusu elimin altında bu varsa hemen bununla makyajımı siliyorum.
Bir kere makyajını silerken yüzüne kimyasal değmemiş oluyor ayrıca bu bezin ölü derileri yenilemek gibide bir özelliği var.


Ben önce bu bezle makyajımı bi güzel temizliyorum sonra yüz yıkama jelimle yüzümü yıkayıp sonrasında tonik ve kremle cilt bakım ve temizleme rutinimi tamamlıyorum.
Bu bezin en sevdiğim özelliği ise çantaya atıp istediğim yerde makyajımı temizleyebilme olanağımın olması ayrıca bu bezlerin şöyle bir yanı daha var.
Yazın terlediniz ve duş alabilmek gibi bir imkanda yok çantanızda bu bez varsa hemen yıkayıp vücudunuzu bir güzel silebilirsiniz.
Tanıdığım birkaç kişi bu bezden ikşer tane edindi biri makyaj temizlemek için diğeri ise vücut temizliği için ve gelelim bezlerin temizliğine makyajınızı çıkardınız bez kirlendi neyle temizleyeceksiniz?
Sade ve sadece beyaz sabunla bezinizin üzerinde beyaz sabunu güzelce gezdirin ve durulayın hopp eser kalmadı kirden:) ürünün en az 3 yıl kullanım garantisi var.
Makyajımı her zaman bu bezle siliyor değilim bir de bunun yüz temizleme bezi var bir ara onuda tanıtacağım ve arada bir de merak edip aldığım Bioderma'nın meşhuurr H2O'sunu kullanıyorum.:)
Kısacası önce elime hangi temizleyicim gelirse işimi onunla görüyorum diyebilirim ama bu bezler seyahatte kesinlikle kurtarıcı diyebilirim.:)


Perla bezler Petra firması tarafından Türkiye'ye getiriliyor ve bu bezler İsveç'te üretiliyor.

Ürünün satış fiyatı 22 tl

Petra çatısı altında satılan ürünleri incelemek için buradan buyrunuz...

2 yorum:

  1. ilginç normal bezlerden farkı neymiş ki ?

    YanıtlaSil
  2. Normal bezlerden farkı mikrofiber olması vede bu makyaj temizleme bezi saç telinden yüz kat daha ince yapıdaki ipliklerden oluşmuş.
    Pazarlarda da makyaj temizleme bezleri var ama fiyatları ortada ben bu bezi 3,5 seneye yakındır kullanıyorum deforme dahi olmadı iplik bile atmadı bakalım daha ne kadar kullanacağım.:)
    Zaten Perla'nın temizlik bezleride şahane adamlar 5 ila 7 yıl kullanım garantisi veriyor.:)
    Bir ara onlarıda tanıtayım bari:)

    YanıtlaSil