15 Ekim 2011 Cumartesi

Lierac Phytolastil Gel

Hamilelik dönemimde kullandığım ve gerçekten işe yarayan bir ürün eğer hamileyseniz veya yeni doğum yapmışsanız ve çatlaklarınız varsa mutlaka bu kremden edinmelisiniz.:)


Çevremde bebek sahibi olan arkadaşlarımın yarısından fazlası hamilelik döneminde tabiri caizse çatır çatır çatlamışlardı ve bende hamileyken bunun korkusunu yaşamadım değil.
Fakat bir arkadaşım bu üründen 3 tüp bitirdim ve hiç çatlamadım deyince gittim aldım ve gerçekten işe yaradığını gözlerimle gördüm.
Çünkü bundan 8 sene evvel zor bir boyun ameliyatı geçirdim sonrasında ise 3 ay boyunlukla dolaşınca hareketsizlik ve ilaçlardan 15 kiloya yakın kilo aldım ve bu kiloları alırken vücudumda çok azıcıkta olsa çatlamalar oldu.
Bunu yaşayınca hamileliğimde daha beter çatlayacağım diye korkuyordum ama korktuğum bu ürün sayesinde başıma gelmedi.
Hamileliğimin 5. ayından itibaren sabah akşam karnıma, kalçalarıma sürdüm durdum hatta bu ürünü göğüslerinizede sürebiliyorsunuz.

Ve en önemlisi eğer vücudunuzda taze çatlaklarınız varsa hemen hamilelik sonrası veya hızlı kilo almaktan ötürü oluşan çatlaklarınızın üzerine bu kremi sürün gözle görülür bir şekilde kapatıyor.
Oluşmuş çatlakların üzerine sürmedim ama yakın bir arkadaşım kullandı ve onda işe yaradı ama dediğim gibi henüz kırmızı durumda olan çatlaklar için geçerli yoksa uzun seneler önce oluşmuş çatlaklara bir faydası yok.

Zaten ürünün açıklamasıda şöyle: Her hamile kadın çatlak riski ile karşı karşıyadır ve kullanılan nemlendiriciler genellikle fayda vermez. Oysa yapılan testlerde, Lierac Phytolastil kullanan hamile kadınların %92 sinde hamilelik çatlaklarının oluşmadığı testlerle ispatlanmıştır. Bu ürün yalnızca hamilelerde değil, ağır egzersiz yapan ya da diyetteki kişiler için de önerilir.

Lierac Phytolastil 'i geliştirene kadar, çatlak izlerinin iyileştirilemez olduğu düşünülüyordu. Klinik testlerle etkisi kanıtlanmış çatlak önleyici ve oluşmuş inatçı çatlak izlerinin azaltılmasında etkili bu jel, protein liflerini üreten fibroplast hücrelerini aktifleştirerek oluşan hasarın yok edilmesine yardımcı olur ve deriyi eski görüntüsüne kavuşturur.

Kullanım Şekli: Günde 1 kez çatlakların en çok oluşabileceği karın, göğüs, bacaklar gibi bölgelere uygulanır. Çatlakların oluşmaya başladığı dönem olan hamileliğin 3. ayından itibaren kullanmaya başlamanız önerilmektedir. Eğer hamileliğiniz 3.ayın üstünde ise ve çatlaklar oluşmuşsa öncelikle 6-8 hafta süresince phytolastil ampul kullanmanız ,daha sonra yeni çatlakların oluşmasını engellemek için phytolastil gel kullanmanız tavsiye edilir. Bu uygulama şu anda hamile olan ve daha önceki hamileliği esnasında vücudunda çatlak izleri bululan kadınlara da önerilir.

- Göğüslere uygulandığında yalnızca çatlak oluşumunu önlemekle kalmaz aynı zamanda sarkmayı da önler.


- Karın bölgesindeki kullanımında büyüyen bebek için herhangi bir yan etkisinin olmadığı, aynı şekilde göğüs bölgesindeki kullanımında da süt üretimine herhangi bir yan etkisi olmadığı klinik olarak test edilmiştir.



6 yorum:

  1. İşte bu benim konum :) bende 5 haftalık hamileyim ama doktorum bana badem yağı önerdi acaba kullanmayıp bu kremden mi alsam ki ?

    YanıtlaSil
  2. Valla bana doktorum ne kullanırsan kullan yeter ki cildini iyi nemlendir nemsiz cilt çatlar demişti.
    Bende ilk başta bebe yağı alıp kullanmaya başladım ama o yağlı hissi sevmediğim için bu kremi öğrenince buna başladım.
    Şahsen bu kremden çok memnun kaldım sanada tavsiye ederim umarım sendede işe yarar ve kuzucuğunu kucağına alınca hiç doğum yapmamış gibi olmaya devam edersin.:)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy inşallahh dediğin gibi olur kilodan falan korkum yok ama hiç istemiyorum çatlamış göbek :) aslında öyle yağlı hissi bende hiç sevmem kirli hissederim kendimi yapış yapış olunca en iyisi krem olucak galiba. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için . sevgiyle kal ...

    YanıtlaSil
  4. Bişey değil canım :) ayrıca kilodan korkma tatlım ben hamileliğimde 12 kilo aldım şimdi geriye 3 kilo kaldı ama hedefim dahada fazla vermek.:)
    Tabi bol bol yürüyüş yapmayı ve hamur işlerinden uzak durmayı unutma :)
    Umarım çok güzel, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.:)

    YanıtlaSil
  5. bugün aldım limangodan 10 liralık hediye çekimi de kullanınca 33 liraya geldi. tatlı badem yağı kullanıyordum ama sanki yetersiz gelecek gibi hissettim. bakalım bu krem iyi mi gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. Baya uyguna almışsın umarım sende benim gibi memnun kalırsın.:) bu arada inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.:)

    YanıtlaSil