10 Ekim 2011 Pazartesi

2011 - 2012 Sonbahar&Kış Makyaj Trendleri

Doğal Makyaj


Tüm zamanların makyaj trendi olan doğal makyaj, bu sene de oldukça moda. Zaten duru ve sade görünen bir yüzden daha güzel ne olabilir ki? Şeftali ve bej tonlarının kullanıldığı 2011 – 2012 sonbahar kış makyaj modası Giambattista Valli, Barbara Bui ve Dolce & Gabbana defilelerinde oldukça baskındı. Doğal görünümlü bir makyaj için ihtiyacınız olanlar; ten renginize yakın bir fondöten, gözaltlarınızı aydınlatmak için kapatıcı, şeftali tonlarında bir allık ve dudak renginizi kapatmayacak bir lipstick.

Kalın Kaşlar


Genellikle kadınlar kaşlarının ince olmasından hoşlansalar da, bu sene kalın kaşların moda olduğunu belirtmekte fayda var. Kalın kaşların daha doğal bir görünüm sağladığını düşünen Alexander Wang, Giambattista Valli, Oscar de la Renta ve Jean Paul Gaultier mankenlerinde bu tarz kaşları tercih etti. Kaşlarınız doğal olarak inceyse, kaş renginize yakın bir kalemle boyayarak, kaşlarınızı daha belirgin bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca bu kalemler, kaşlarınıza istediğiniz şekli vermeniz konusunda da size yardımcı olacaktır.

Eyeliner


Çizgiler, çizgiler ve yine çizgiler... Dramatik bir görünüm için eyeliner şart! İnce ya da kalın, farketmez. Tercih sizin.
Metalik Renkler


Bu sezonun vazgeçilmezleri arasında olan parlak metalik renkler, makyaj trendlerini de etkiledi. Kıyafetinizi tamamlayacak metalik tonlarda, gri siyah kombinasyonları bu sezon kadınlara çok daha sofistike bir hava katacak. Chanel, Christian Dior, John Richmond ve Chloe’nin defilelerinde uyguladığı makyajlar, bu tarz kombinasyonları hangi renklerle, nasıl kusursuz bir şekilde uygulayabileceğiniz konusunda size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Wamp Dudaklar


Bu sonbahar kış sezonunda, çok sık rastlayacağımız trendlerden biri de vamp dudaklar. Kırmızı, mürdüm hatta turuncu gibi renkler bu sezon dudaklarınızda hayat bulacak.
Makyajınızın genel olarak sade tonlarda olmasına özen gösterin. Böylece odak noktası dudaklarınız olacaktır.
Dumanlı Göz Makyajı


Dumanlı gözler her sezonun vazgeçilmezi ama bu sezon dumanlı göz makyajında farklı renkler var. Özellikle füme ve leylak tonlarını kullanacağız. Klasik renklerden uzaklaşıp, gözlerimizi renklendiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder