27 Ekim 2011 Perşembe

Avon Extra Lasting Uzun Süre Kalıcı Ruj

Avon'un eski adıyla Perfect Wear yeni adıyla Extra Lasting serisinin bu rujlarından hiç kullanmamıştım ki zaten bu rujda benim değil yakın bir arkadaşımın birkaç kampanya önce almıştı.
Arkadaşım rujun yapısını, duruşunu beğenmiş kalıcığı ise fena değil bende kendimde denedim yumuşacık sürülen oldukça kalıcı bir ruj fakat bu renk yani Capuccino rengi bende güzel durmadı bende kendime bu kampanya Mauve İce rengini sipariş ettim bakalım o nasıl duracak.
Tabi bu mauve ice rengini sipariş etmemde All About İlknur'un postununda etkisi yok değil umarımda bende de onun dudağındaki gibi güzel durur.:)


Gördüğünüz gibi nude bir ruj beje yakın bir renk bende genelde bu renk rujlar tek başına güzel durmuyor mutlaka gözüme far sürmem lazım hatta birazda allık rujların yapısını beğendim zaten Avon'un beğenmediğim ruju yok gibidir.
Eğer sizde Avon'un rujlarını beğeniyorsanız eminim bu rujlarıda beğeneceksiniz yukarıda da dediğim gibi bu rujların mauve ice rengini sipariş ettim en kısa zamanda onunda yorumunu yapacağım.

Extra Lasting serisinin rujlarından almak isterseniz bu kampanya yarı fiyatına 9.90 gibi bir fiyata alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok beğendim,nude her zaman kullanmasını iyi bilende güzel duruyor :)
    My Giveaway click click

    YanıtlaSil
  2. Bende bej tonlu rujlar pek güzel durmuyor ten rengim baya bir beyaz saçlarımda karamel nedense pek yakışmıyor fakat pembe alt tonlu nude rujlar fena durmuyor.:)

    YanıtlaSil