16 Haziran 2014 Pazartesi

Renkli Dudak Balmları

 
Bir dudak balmı bağımlısıyım diyebilirim dudak balmları olmadan yaşamam biraz zor çünkü hem kışım hem yazın dudakları her daim kuru ve çatlayan birisiyim.
Artık bu dudak balmlarının renklisi, ışıltılısı da var da çoğu zamna ruj niyetine de kullanır olduk.
İşte benim bu aralar elimde olan, renk veren dudak balmları ve performansları:
 
 
Soldan sağa başlarsak ilk sırada henüz çok yeni kullanmaya başladığım Maybelline Baby Lips var bende ki rengi Peach Kiss uçuk bir şeftali tonu ve içerisinde hafiften ışıltıları var.
Yoğun renk verdiğini söyleyemem ama sürünce dudakta çok hoş, doğal bir duruşu var.
Nemlendirmesi ise asla bir Burt's Bees kadar olmasa da yine de çok kötü değil kendisini seviyorum.:)
İkinci sırada ise bu 4 dudak balmının içerisinde en az renk veren ama nemlendirmesi Burt's Bees'le yarışacak kadar iyi olan Labello var.
Labello ne yazık ki ülkemizde satılmıyor ama üç aşağı beş yukarı muadili Nivea zaten ikisi de hemşehriler yani Alman'lar ama ben Nivea'ya nazaran Labello'yu daha çok seviyorum.
Ve işte nemlendirmesi bana göre en iyi dudak balmı Burt's Bees evet renk vermesi çok yoğun değil ama nemlendirmesi 10 numara 5 yıldız zaten hiç renk vermeyeni ballı olanını da severek, memnun kalarak kullanıyorum.
NYC'nin yeni çıkan Applecious dudak balmlarının Pink Lady rengini kullanıyorum ve hem bir ruj kadar renk vermesini de hemde nemlendirmesini beğeniyorum.
Açıkcası şu 4 balm arasında en iyi renk veren kesinlikle NYC diyebilirim nemlendirmesi ise Maybelline Baby Lips'le eş değer dersem yalan olmaz.
 
Soldan sağa: NYC, Burt's Bees, Labello, Maybelline
 
Açıkcası ben bu dört dudak balmını da çok beğeniyorum ama ruj niyetine en sık kullandığım kesinlikle NYC eğer sizde böyle renkli dudak balmlarını seviyorsanız Maybelline veya NYC'ye şans verebilirsiniz.
 
 
 

2 yorum:

  1. avonun yeni çıkarttıkları da iyi renk veriyor

    YanıtlaSil
  2. Onları denemedim ama daha önce Avon'un renksiz balmlarını kullanmıştım nemlendirmeleri iyiydi renkliler hem güzel renk veriyor hemde iyi renk veriyorsa süper demektir.:)

    YanıtlaSil