28 Mart 2012 Çarşamba

Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Şampuan


Cildi kuru ama tam tersi saçları yağlı ve hacimsiz, cansız olan biriyim.
Bu görmüş olduğunuz şampuandan önce Ecolinn marka kullanıyordum memnundum ama 3 senedir kullandığım için değiştirme ihtiyacı hissettim bi süre Oriflame'nin şampuanını kullandım memnun kalmadım sonrasında ise Yves Rocher'ın cilt ürünlerinden memnunum bir de saç bakım ürünlerini deneyeyim dedim ve bu şampuanı aldım.
Memnun kaldım mı evet kaldım saçlarımın cansızlığını aldı ve benim için en önemlisi saçlarım artık daha geç yağlanıyor genelde gün aşırı saçlarımı yıkarım bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra 3 günün sonunda azda olsa yağlanmaya başlıyor.
Ki bu benim için şahane birşey 3 temiz saçla durmak süper artık bir süre bu şampuanı kullanacağım.

Yves Rocher bu şampuan için '' Organik ısırgan otu ve temizleyici maddesi bitkisel bazlıdır. İçeriğindeki ısırgan otu sayesinde saçlarınız daha uzun süre yağlanmadan temiz kalır.

Suda kolayca çözümlenebilen formüle sahiptir. Paraben içermez.'' demiş.

Saçlarımın daha uzun süre yağlanmadığı doğru yani dediğini yapan bir ürün diyebilirim.:)
Ayrıca bitkisel özlü ve paraben içermeyen bir şampuan gerçi ben parabene fazla takık biri değilim ama kullandığım şampuanda paraben olmamasıda hoşuma gitti.:)
Benim gibi saçlarınız yağlıysa ve biraz geç yağlansın istiyorsanız bu şampuanı denemenizi tavsiye ederim.

Ürünün satış fiyatı 11.90 fakat bu aralar indirimde 9.90'a alabilirsiniz ben beğenince fazladan 2 tane daha alıp yedekledim.:)

7 yorum:

  1. şampuanlarda zaten paraben bulunmaz. sodium laureth sulphate var mı ona bakın, şampuanın zararlı içeriği sülfattır

    YanıtlaSil
  2. Piyasada sülfatsız şampuan yok gibi birşey minimum düzeyde varlar.
    Şimdilik bu şampuanımdan memnunum içinde sülfat varsada elimdekiler bitene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  3. bu şampuanı çok büyük umutlarla almıştım ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.köpürmesi için çok kullanmak gerekiyor saç da uzunsa daha da bir oluyor.yağlanma süresinde de bende bir farklılık yaratmadı.bir de o kötü kokusu üstüne saç kremi sürsem dahi saça yapışıp kalıyor.benim için maalesef bir daha asla alınmayacak ürünlerden biri :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitkisel şampuanlar çok az köpürür zaten. Yani normal bi şey bu. Ben de memnunum bu şampuandan

      Sil
  4. Benim saçlarım ince telli ve yağlı daha öncesinde ecolinn'in şampuanını kullanıyordum memnundum ama uzun zamandır kullandığım için değiştirmek istedim ve kullanmaya başlayıncada iyi ki yves rocher almışım dedim sizdeki şikayetleri yaşamadım saçımı kremleyince bir de duş sonrası fön çekince saçlarım resmen ışıldıyor bu arada bir ürünün çok köpürmesi demek iyi temizlediği anlamına gelmiyor genelde uzmanlar hep böyle söylüyor ben mutlaka iki kere şampuanlıyorum birinde az köpürüyor diğerinde biraz daha fazla köpürüyor tabi bir de her ürün herkeste aynı sonucu göstermiyor umarım başka bir markanın memnun kalacağınız bir şampuanını bulursunuz.:)

    YanıtlaSil
  5. Ürünü nereden bulabiliriz acaba?Nette göremedim satan bir site...

    YanıtlaSil
  6. Tüm Yves Rocher mağazalarında bu şampuan satılıyor hatta bu aralar indirimde bir de www.yvesrocher.com.tr adresinden edinebilirsiniz...

    YanıtlaSil