6 Mart 2012 Salı

Hakettiği Gibi Doğal, Hakettiği Gibi Yumuşacık!

Bebeğiniz için yeryüzünün en doğal içerikleri kullanılarak özel olarak üretilmiş olan Burt's Bees Besleyici Bebek Yağı içeriğindeki Kayısı ve Üzüm Çekirdeği Yağları, Antioksidan ve Zengin Vitaminler, Buğday Yağı ve Biberiye Özü ile bebeğinizin cildini yumuşatmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.
 %100 doğal içeriklerden oluşan bu ürün bebeğinizin hassas cildini nazikçe nemlendirmeyi ve rahatlatmayı destekliyor. Yumuşacık dokulu bu ürünü bebeğinizin banyo suyuna ekleyebilir veya banyodan sonra direkt olarak bebeğinizin cildine uygulayabilirsiniz.
Burt’s Bees Besleyici Bebek Yağı’nın günlük kullanıma uygun olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. Pediatristler tarafından test edilip, onaylanan bu ürün hipoalerjeniktir.

Burt's Bees Baby Bee Bubble Bath Tear Free- Besleyici Bebek Yağı Göz Yaşartmayan Formül- 59 TL


BEBEĞİNİZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!
Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.
Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder