15 Mart 2012 Perşembe

Bal Ve Süt Vücudunuzu Yumuşacık Yapmaya Geliyor!


Yüzey alanı olarak yüzümüzden daha çok yer kaplayan vücudumuza sürdüğümüz bakım ürünlerinin sağlığımıza zarar vermeyen içeriklerden üretilmiş olmasına dikkat etmeliyiz!

%99 Doğal Burt’s Bees Nourishing Milk & Honey Body Lotion – Bal & Süt İçeren Vücut Losyonu (Normal ve Kuru Ciltler İçin) cildinizi doğal bir şekilde yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı desteklerken içeriğinde Paraben, Ftalat ve Petrokimyasallar gibi maddeler bulundurmayarak sağlığınızı da koruyor. Yağsız ve kolay emilen yapısı ve doğal bal & süt kokusu sayesinde kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyor.

Dermatolojik olarak test edilen ürünün cildi 24 saate kadar nemlendirdiği klinik olarak kanıtlanmıştır.



Boyner Mağazaları ve Eczanelerde – 59 TL


VÜCUDUNUZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!

Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.


Basın Bültenidir...

2 yorum:

  1. Bal gerçek bir mucize. Saçlarımı yıkadığım şampuana 2-3 kaşık bal koyuyorum ve onunla yıkıyorum. O kadar farketti ki saçlarımboyalı olmasına rağmen yumuşacık oluyorlar..

    YanıtlaSil
  2. Şampuana bal koymak mı ilginçmiş ilk kez duydum fakat bal her derde deva olduğu için iyi geldiğine inanırım.:)

    YanıtlaSil