20 Mart 2012 Salı

Cildinizi Papatya İle Taçlandırın!



Yüz temizliği cilt bakımının ilk ve en önemli adımıdır. Sağlıklı, ışıltılı ve taze bir cildin anahtarı yüzünüzü her gün kirden ve makyajdan arındırmaktır.
Zamanınız ne kadar kısıtlı olursa olsun cildinize ayıracağınız 5 dakika, ileride size sağlıklı ve genç bir cilt olarak geri dönecektir.

Normal ve Kuru Ciltler
Göz Makyajı Hariç
%98.8 Doğal Burt’s Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream – Derinlemesine Etkili Yüz Temizleme Kremi cildinizi yeryüzünün en doğal içerikleri ile derinlemesine temizlemeye yardımcı olur, makyaj ve kirden arındırmayı destekler. Aynı zamanda cildinizi nemlendirmeyi ve yumuşatmayı desteklerken yüzünüze taze ve sağlıklı bir görünüm vermeye yardımcı olur.

 
VÜCUDUNUZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!
Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.

Boyner Mağazaları ve Eczanelerde – 59 TL

Basın Bültenidir...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder