21 Mart 2012 Çarşamba

Yves Rocher 3 The Toksinlerden Arındırıcı Yüz Yıkama Köpüğü

İsminin yüz yıkama köpüğü olduğuna bakmayın aslında bu ürün bir peeling hafif yapılı ve cildi şahane bir şekilde arındırıyor.


Uzun zamandır aynı peelingi kullanıyordum ve bir süre değişik bir peeling kullanmak istedim ve soluğu Yves Rocher'da aldım daha doğrusu oraya şampuan almak için gittim ve oradaki görevli bayan bana bu ürünü tavsiye etti.
İlgimi çeken en önemli özelliği ise ürünün içeriği oldu peelingin içinde yeşil çay özü, beyaz çay özü ve madagaskar çay özü var.
Yani bu ürün detoks etkili bir ürün ve 30 yaş ve üzeri için benimde yaş 29 olduğundan ötürü 1 yaştan birşeycik olmaz deyip aldım.:)
Öncelikle çok hafif yapılı olduğunu cildi çizmeden temizlediğini belirtmem gerek zaten alerjik ve hassas bir cildim var ve cildim bu ürünü kullandıktan sonra hiç bir şekilde kızarmadı kötü bir tepki vermedi.
Hatta kullandıktan cildimi gerçekten arınmış mis gibi hissettim haftada 1 veya 2 kez kullanılabilinecek bir ürün özellikle duş sonrası kullanmaya özen gösteriyorum.


Yukarıda gördüğünüz gibi içinde minik minik granüller mevcut iri granüllü bir peeling değil amaç sadece cildinizi arındırmak ve bunu gayet güzel yapıyor.

Eğer sizinde cildiniz hassassa ve yaşınız bu ürüne uyuyorsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Benim için bitince yenisini alınabilinecek ürünlerden fiyatı ise 27.90 fakat bu aralar indirimde 21.90 gibi bir fiyata alabilirsiniz.

4 yorum:

  1. canım yazıyorum bir kenara senin kullandıgın ürünler bana da oluyor :)

    YanıtlaSil
  2. Yaz canım bende ne çıkarsa bahtıma diyerekten aldım ve beğendim aslında aklımda cliniqe 7 day scrub vardı ama onun hakkında bazı olumsuz yorumlarda okuyunca kafam karıştı bende hiç yorumu olmayan denenmemişi deneyeyim dedim.:)

    YanıtlaSil
  3. melalcim bende aldım bu üründen ama be her gün yıkama jeli olarak kullanmayı düşünüyordum cildim yağlı benim sence her gün kullanıma uygun olur mu ki

    YanıtlaSil
  4. Persofone'cim Yves Rocher'da ki görevli bana haftada 2 kere kullanmamın yeterli olacağını söyledi bende öyle kullanıyorum istersen sende Yves Rocher'e gittiğinde bi sor ona göre kullan belki her gün kullanmak ağır gelebilir.

    YanıtlaSil