25 Mart 2012 Pazar

Watson's Magic Lip Balm


Watson's'un bu dudak balmı pek bi meşhur hal böyle olunca ne menem birşeymiş bi alıp deneyeyim dedim ve o kötü tadından ötürü ne yazık ki hiç sevemedim.
Sürünce dudağa sanki ruj sürmüşsünüz gibi pembe bir renk veriyor hemde nemlendiriyor.
Bana nemlendirmesi yeterli gelmedi ve dudağıma verdiği o rengide pek beğenmedim vee işin en kötü yanı ise ağzımda bıraktığı acımsı tadı hiç ama hiç sevmedim.


Bitsede gözümün önünden gitse modundayım bitince asla yeniden almak gibi bir düşüncem yok ama benim gibi merak edip almak istiyorsanız bu balmı Watsons mağazalarında 4.99 gibi bir fiyata edinebilirsiniz.

7 yorum:

  1. Aynen canım , hatta benimki bozuk sanmıştım acayip acı bir tadı var.Benimki de kırılmıştı atmak için bahanem oldu :) Tüm söylediklerine katılıyorum... Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Benim gibi beğenmeyen birini daha görmek pek hoşuma gitti çoğunlukla bu lip balm ile ilgili yorumlar hep olumlu olunca kendimden şüphe etmeye başlamıştım.:)

    YanıtlaSil
  3. nemlendirmesi güzel değil ama benimkinin tadında bir acılık yok.sadece ruj amaçlı kullanılabilir bence.renklendirmesi fena değil.

    YanıtlaSil
  4. geçenlerde bir arkadaşım da acı bir tad bıraktığından bahsetmişti ama ben de öyle bir sorun olmuyor, rengi de çok koyu olmuyor, belki formülünü değiştirmişlerdir.

    YanıtlaSil
  5. dudak ürünlerinde ben biraz hassasım böyle garip bir tad bir koku verince kullanamıyorum içim almıyor. bir arkadasın balmını denemiştim bende çiğ bir pembe durmuştu bende ve o koku :(

    YanıtlaSil
  6. @adsız @ojelerimiseviyorum o vakit benim aldığım üründe bi sorun var zaten buna benzer acımsı tat sebamed'in lip balmında da var fakat watson's'un tadı daha baskın geliyor.:(

    @kozmetikdeneyimleri aynen bendede koku hassasiyeti var zaten takıntılı biriyim sırf bu sebepten beğenipte kullanamadığım bir çok ürün olmuştur.:(

    YanıtlaSil
  7. tadı çok kötü. ayrıca dudağı kurutuyor mu güneşe çıkınca yakıyor mu anlamadım mahvoldu dudağım ya :(

    YanıtlaSil