17 Mart 2012 Cumartesi

Estee Lauder Pleasures Edp


Bu gördüğünüz herhalde 4.veya 5. şişedir yaklaşık 10 senedir vazgeçemediğim parfümdür bittikçe aldığım bazen ara verip sonra yine aldığım özellikle yaz ve bahar aylarında vazgeçemediğimdir.:)
Beyaz tenli olduğum için her parfüm bana yakışmıyor zaten ağır kokuları sevmiyorum ama bu parfüm o kadar güzel ki asla insanın içini baymayan tam tersi içini açan ferahlatan bir kokusu var.
Sizde benim gibi çiçek kokularını seviyorsanız ağır olmayan ama kalıcı parfüm arıyorsanız mutlaka bu parfümü denemelisiniz.
Genelde çiçeksi kokular fazla kalıcı olmayabiliyor ama Pleasures öyle değil hele ki kıyafetinize sıkmışsanız ertesi günde kıyafetinizde bu parfümün kokusunu alabilirsiniz.

Bu arada resimde gördüğünüz 50 ml'lik olanı artık 100 ml parfüm almaya tövbeliyim diyebilirim asla 100 ml parfümlerimin dibini göremedim sonunda kalanlar hep ziyan oluyor artık bende 50 ml alıp bitirmek istiyorum.:)

 Zambak, yasemin ve şakayık çiçeklerinin nadir esanslı egzotik Baie gülü ile uyumu. Tatlı değil taze. Tamamen çiçeksi. Üst notası: Beyaz zambak, menekşe yaprakları. Orta notasında Siyah zambak, beyaz şakayık, Baie gülü, pembe gül, yasemin. Kalp notasında ise sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.

ÜST NOTALAR
Beyaz Zambak
Menekşe Yaprakları
Yeşillik Vurguları
ORTA NOTALAR
Siyah Leylak
Beyaz Şakayık
Karo Karouende Baharları
Baie Gülü
Pembe Gül
Yasemin
ALT NOTALAR
Sandal Ağacı
Paçuli
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR
Hayatın keyif verici anlarının bir yansıması . Yağmur sonrası kokan taze çiçekler gibi.

Parfümün gramaj fiyatları ise şöyle:

30 ml: 49 tl
50 ml: 170 tl
100 ml: 240 tl

3 yorum:

  1. 30 ml boyu nere 49 TL'ye satılıyor acaba?
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Canım ben Tekin Acar'ın sitesinden aldım fiyatları 30 ml parfümler çantada taşımaya ve seyahatte çok iyi oluyor eğer bu parfümü beğeniyorsan ve bu fiyata denk gelirsen bence kaçırma al.:)

    YanıtlaSil
  3. Evet çok iyiymiş fiyatı ben Tekin Acar'a uğrayayım umarım kalmıştır... Teşekkürler:)

    YanıtlaSil