3 Mart 2012 Cumartesi

Avon Supershock Jel Göz Kalemi


Avon'un bahar koleksiyonu kampanya 4'te satışa sunuluyor yani 23 mart'tan itibaren sipariş verebileceksiniz.
Fakat Avon temsilcisi iseniz veya yakın bir tanıdığınız temsilciyse bu serinin ürünlerini kampanya 3 panoramasından getirtebilirsiniz işte benimde merak edip panoramadan sipariş ettiğim ürünlerden biriside bu kalem oldu.
Kalemin yumuşaklığı, akmaması vs. anlatmama gerek yok bildiğimiz supershock kalemler hani Avon'un en çok tutulan ama sebepsiz yere satıştan kaldırdığı supershock kalemlerden keşke yeniden satışa sunulsalar.
Neyse konumuz şu gördüğünüz kalem rengi blackberry kahveli mürdümlü bir renk diyebilirim içinde hafiften simler var ama fazla değil asla rahatsız etmiyor hem gündüz hem gece kullanıma uygun.
 Ben hem alt kirpik diplerime sürerek denedim hemde göz kapağıma azıcık sürüp parmağımla dağıtarak her ikisinde de ortaya çıkan sonuç şahaneydi.


Resimde rengi pek güzel çıkmamış malum hava pek bir kasvetli ve karanlık bende ışık altında çekmeye çalıştım ortaya böyle bir görüntü çıktı ben bir de yabancı bir blogtan aldığım swatchı koyayım size daha iyi yardımcı olsun.


Swatchta gördüğünüz diğer renk ise benim kullanmam diyerek almadığom golden fawn rengi.

Supershock kalemlerin kampanya 4'te ki satış fiyatı 13 tl bu kalemlerin birinden veya ikisinden birden mutlaka edinmelisiniz.

4 yorum:

  1. evt sipariş veryorum smdi blackberry manyak güzeeell :)

    YanıtlaSil
  2. Nereden siparis verebilirim? Nasil satin alabilirim?

    YanıtlaSil
  3. Ne yazık ki bu rengi satışta değil ama çevrenizde Avon temsilcisi varsa belki elinde olan vardır.

    YanıtlaSil