19 Mart 2012 Pazartesi

Avon Kuru Saç Ucu Onarıcı Serum

Herhalde Avon'un en beğendiğim, memnun kaldığım saç ürünü budur.


Kırık saç uçlarını onarıyor mu bilemem ama elektriklenmeyi önlediği, saçları parlaklaştırıp yumuşattığı bir gerçek saçlarım birkaç senedir röfleliydi artık kendi rengine boyattım bundan sonra bir süre saçımı boyatmayı düşünmüyorum işte bu yoğun işlem gördüğü zamanlarda bu ürün gerçekten saçımın yumuşacık olmasında yardımcı oldu.
Benim saçlarım ince telli ve kolay şekle gelmez fakat saçlarım nemliyken bu üründen az bir miktar avucuma sıkıp saç uçlarıma ve saç boyuna sürüyorum sonra biraz saçımı kurutuyor ve tarıyorum.
Ve taradığım şekliyle bırakıyorum saçlarım kuruyunca şahane duruyor yumuşacık, parlak ve elektriklenmiyor.
Vee en beğendiğim özelliği ise saçlarımı yağlandırmaması zaten saçlarım yağlı ve bu ürün ekstra bir yağlandırma yapmıyor.

Uzun lafın kısası bu ürünü tavsiye eder miyim kesinlikle tavsiye ederim zaten Avon'un en bilinen en sevilen saç bakım ürünüdür.
Uygun fiyatlı ama performansı fiyatından daha yüksek bir ürün:)

Ürünün katalog satış fiyatı 15 küsür olması lazım ama ara ara %50 indirime giriyor.

2 yorum:

  1. ben de yeni yeni kullanıyorum gerçi saçlarımın kesilme vakti gelidğinden pek de bir şey anlamadım ama güzel bir yumuşaklık veriyor. o da yeter zaten bana :)

    YanıtlaSil
  2. Ben kırık saç uçları konusunda çok bi işe yarayacağını sanmıyorum ama saçlara verdiği parlaklık ve yumuşaklık süper:))

    YanıtlaSil