11 Nisan 2013 Perşembe

Yağlı Ve Yıpranmış Saçların Sağlıkla Buluşma Yolu, “Abba Özel Seri”den Geçiyor

 
Farklı saç tipleri için doğanın eşsiz bitkisel formüllerinden faydalanan abba, herkesin ihtiyaçlarına hitap eden serileriyle, doğanın tüm güzelliklerini saçlarınıza taşıyor. abba özel serisinde yer alan Toksinlerden Arındırıcı Şampuan (Detox Shampoo) ve Onarıcı Terapi Saç Kremi (Recovery Treatment Conditioner)ile saçlar yeniden canlanıyor.
 
 
 
Yağlı saçlar için geliştirilmiş mükemmel bir karışım olan ve her bir saç kökünün özenle temizlenip toksinlerinden arınmasını sağlayan abba Toksinlerden Arındırıcı Şampuan (Detox Shampoo) Fiyat: 59 TL, içeriğindeki şeker kamışı ve karbonat ile saçtaki ağır birikintileri ortadan kaldırarak, saçlara doğal yumuşaklığını ve parlaklığını geri kazandırıyor.
Yenileyici ürünün tamamlayıcısı olan Onarıcı Terapi Saç Kremi (Recovery Treatment Conditioner) Fiyat: 74 TL ise, yıpranmış saçların yeniden yapılandırılmasına yardım ediyor. Saçların sağlıkla parlamasına yardımcı olan ürün her bir saç telinin özenle bakıma alınmasını sağlıyor. İçeriğindeki lavanta ve nane gibi temel bitkisel ürünler ile saçlara sağlık dolu bir formülle sarıyor.
Basın Bültenidir...
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder