21 Mayıs 2012 Pazartesi

Sigma F82 Round Top Kabuki Fırça


Sigma'nın fırçalarını sipariş ederken bunuda merakımdan almıştım kullandıkça iyi ki almışım dediğim bir başka fırçada bu oldu.
Burada anlattığım F80 fırça ile arasında öyle çok büyük farklılıklar yok sadece bu fırça F80'e göre biraz daha küçük ve yuvarlak bir fırça açıkcası ben her iki fırçaylada pudra ve fondöteni rahatlıkla uyguluyorum.
Bu arada fırça resimde gördüğünüzden biraz daha küçük ben büyük bir fırça bekliyordum ufak bişey gelince nedense şaşırmıştım.:)
Ama ufak olması dezavantaj değil avantajmış kullanınca anladım.:)


Bu fırçayla burun kenarları ve göz çevresine ürünü uygularken çok rahatlıkla uyguluyorsunuz zaten
F80'den F82'yi bana göre ayıran en büyük özelliğide bu yani ucu yuvarlak olması ve biraz daha küçük olması yüzünüzün kıvrımlarında daha rahat uygulama yapmanızı sağlıyor.
Ben özellikle bu fırçayla pudra sürmeyi çok seviyorum ister fondöten üzerine ister tek başına olsun bu fırçayla pudra çok güzel sürülüyor.


F82'de sık kılları olan ama yumuşacık bir fırça tüm likit, krem ve toz ürünleri bu fırçayla uygulayabilirsiniz.
Ben bu iki fırçayı alınca keşke F84'ü de alsaymışım dedim nedense açılı allık fırçası görünümünde olan F84'ü gereksiz görmüştüm ama bu fırçaları kullanınca anladım ki o fırçada eminim çok güzeldir.:)
Bir daha sipariş verdiğimde F84'te alınacaklar listesinde olacak hatta Sigma'nın bu fırçaların bi de minnakları var precision diye oradaki 4 fırçayada gözümü dikmedim dersem yalan olur.:)


Efenim neyse sadede gelelim bu fırçada diğer Sigma fırçalar gibi güzel mi güzel işini gayet iyi yapıyor bu fırçaları sigmabeauty.com adresinden sipariş edebilirsiniz.
Sanırım fırçalar kozmetik yasağına takılmıyor yani paketin üzerine art brush yazıldığı zaman geliyor diye biliyorum zaten yurtdışından makyaj malzemesi-cilt bakım ürünü-parfüm getiremiyoruz bari fırçalarımıza ilişmesinler...

2 yorum:

  1. ben de istiyorum ama takılacak diye korkuyorum :( gözümü karartmak üzereyim :)

    YanıtlaSil
  2. Sanırım belli bir miktar sınırı var şu an tam aklımda değil eğer o kaç euroysa o sınırı aşmazsan sanırım sorunsuz gelir.

    YanıtlaSil