18 Mayıs 2012 Cuma

Sigma F80 Flat Top Kabuki Fırça


Sigma'nın en merak ettiğim fırçalarından biride bu gördüğünüz fırçaydı ve alıp kullanmaya başlayınca iyi ki almışım dedim.
Hem fondöten, renkli nemlendirici hemde pudra, pata krem gibi ürünleri şahane uyguluyor.
Hele ki kapatıcılığı iyi bir pudrayı bu fırçayla uyguladığınızda cildinizdeki görüntüsü şahane oluyor.
Fakat ben genelde fondöten için kullanıyorum ve çok memnunum.


Kılları çok sık ama bir inanılmaz yumuşak cildinizde fırça gezinirken size asla bir rahatsızlık vermiyor.
Fondöteni sürdükten sonra asla çizgi veya cakey yani pütürlü bir görüntü olmuyor ki zaten bir fırçada bence en önemli şey ciltte çizgi çizgi bir görüntü oluşturmamasıdır.
Ben genelde fondöteni sürdükten sonra küçük makyaj süngerleri ile fazlalığı alırım ama bu fırçayla böyle bir işlem yapmayada gerek kalmıyor.


Uzun lafın kısası bu fırçayı ister likit fondöten için ister pudra için ister krem ürünler için kullanın sonuç hepsinde şahane oluyor.
En kısa sürede Sigma'dan birkaç tane daha merak ettiğim fırçalardan almak istiyorum çünkü aldığım tüm Sigma fırçalardan çok memnun kaldım.:)






4 yorum:

  1. evet canım sigmanın fırçaları gerçekten çok güzel, ben de mac109 a benzer olanını ve blending fırçasnı kullanıyorum daha da almak istediklerim var bakalım...

    YanıtlaSil
  2. bende mac109 benzerini almayı çok istiyorum blending fırçasından bendede var o da güzel bir fırça ahh bi de şu fırçalara ulaşılması kolay olsaydı...:)

    YanıtlaSil
  3. Bu sıralar mac den fondoten vb. şeyler sürmek için fırça almayı düşünüyordum ama sigmaya bir şans verebilirim sanırım teşekkürler detaylı anlatım için

    YanıtlaSil
  4. Elidaa'cım sana sigma'nın bu fırçasını bir de real techniques'in stipple fırçasını öneririm bu fırçayıda şu linkte bulabilirsin. http://morrmenekse.blogspot.com/2012/04/real-techniques-stippling-frca.html her iki fırçadanda çok memnunum :)

    YanıtlaSil