31 Ağustos 2012 Cuma

Bitenler (9)

 
Ağustos ayı boyunca sıkça kullandığım ve biten ürünlerim :)
 
 
 
Oriflame Discover Duş Jeli: Oriflame'nin kullandığım en güzel duş jeli diyebilirim ama artık Oriflame'den elimden geldiğince yeni birşeyler almak istemediğim için beğenmeme rağmen almayı düşünmüyorum.
 
Yves Rocher Şampuan: Bu biten herhalde 3. veya 4. şişe bitti ve yerine yenisi hemencik açıldı.:)
 
Yves Rocher Besleyici-Onarıcı Saç Maskesi: Beğenerek kullandığım bir üründü kuru saçlara sahip olmadığım için memnun kaldım yerine başka bir Yves Rocher saç maskesini açtım:) maskesinin yazısı için buradan buyrun
 
Yves Rocher 3  The Toksinlerden Arındırıcı Yüz Yıkama Köpüğü: Bu ürünü alırken günlük kullanıma uygun denmişti ama ben yinede haftada 2-3 kez kullanmaya yeğledim.
Bu arada adının köpük olduğuna falan bakmayın köpürdüğü yok.:)
Beğenerek kullandım ama yerine yenisini almayı düşünmüyorum çünkü bunun yerine Clinique 7 day scrub kullanıyorum.
Ürünün yazısı için tıklayın
 
Avon Celebre Sprey Deodorant: Bugüne kadar Celebre'nin deodorantından kaç tane bitirdim hatırlamıyorum hafif kokulu olmasını çok seviyorum vede en önemlisi alüminyum içermeyen bir ürün olmasından dolayı beğeniyorum şimdilik yerine yenisini almadım.
 
Vichy Capital Soleil Micro Fluid Face SPF 50 Güneş Kremi: Severek kullandım cildimde herhangi bir hassasiyete neden olmadı önümüzdeki yaz yeniden almayı düşünebilirim şimdilik elimdeki yarım olan başka güneş kremlerini kullanıyorum.
Kremin yazısı için tıklayın efenim
 
 
Avon Rujlar: Project panımsı bitirme şeysinde yer alan rujlardandı iki tane daha bitti zaten supershock kalem hariç şu gördüğünüz tüm makyaj ürünleri bitirmeye çalıştıklarımdandı sonunda bozulmadan bitirebildim mutluyum.:)
 
Oriflame Studio Artist Pudra: Fena olmayan bir üründü yeniden almayı düşünmüyorum gelsin yeni ürünler :)
 
Avon Kalemler: Bu iki minnacık kalana kadar kullandığım kalemlerde sonunda bitti genel olarak beğendiğim kalemlerdi ama elimde o kadar çok göz kalemi var ki azıcık makyaj kutumun boşalması iyi oldu.
 
Avon Supershock Göz Kalemi: Bu kalemin bir de siyahı var onu çok severek kullanıyorum akmaması kalemi en çok sevme nedenim bu gördüğünüz gümüş renginide çok seviyordum.
Ama birkaç kez kullandıktan sonra kalemtraşla açtığım vakit kalem kırılmaya başladı ve ne yazık ki kullanamadım işte bu yüzden mecburen çöpe gidiyor.:(
 
 
 
 

2 yorum:

  1. bitenler post´lari süper oluyor, gelsin ciciler ; )

    YanıtlaSil
  2. Biten ürünler demek yeni cicilere yer açılması demek:))

    YanıtlaSil