3 Nisan 2012 Salı

Yurtdışından Aldığım Kozmetikler

Malum yurtdışından kozmetik getirtmek artık yasak ve benim gibi ülkemizde satılmayan markaları merak edenler veya kullanıp memnun kalmış olup yeniden almak isteyenler ya yurtdışında yaşayan tanıdıklarına aldırıyorlar yada kendisi yurtdışına çıktığı vakit alıyor.
Ben birinci şıkkı kullananlardanım internetten verdiğim siparişleri Londra'da yaşayan arkadaşıma getirttim ve o da dün geldi bende gözüm yollarda beklediğim cicilerime kavuştum yani arkadaşımı sabırsızlıkla beklemem sadece getireceklerinden değildi onuda çok özlemiştim ama bu sefer özlemim ikiye katlandıydı nedense :))

İşte benim merak edip aldığım ürünler ki almak istediğim daha bir dolu şey var şimdilik aldıklarım bunlar :)


Kaliteli makyaj fırçası ihtiyacım vardı ve bende Sigma'dan 6 adet fırça aldım ayrıca bolca yabancı bloglarda ve makyaj videolarında gördüğüm Real Techniques fırçalardan aldım ki bu fırçaları aklıma sokan Elanor Tiwele'dir:)
Sonracıma ülkemizde satılan ama ya o fiyata değmezse deyip almadığım too faced far bazını aldım ki ülkemizdeki fiyatının yarısına aldığımı belirtmeme sanırım gerek yok.
Nyx ürünlerini merak ediyordum ve bu far paletini alarak tanışalım dedim bu arada 1 ay içerisinde tüm Douglas mağazalarında  Nyx satılmaya başlanacakmış bunu öğrenince pek bir sevindirik oldum.:)
Sleek ürünleride merak ettiğim bir diğer markaydı onunda far paletini aldım.
Sonracıma yine ülkemizde satılmayan Soap&Glory göz çevresi kremi aldım malumunuz göz altı morluklarından muzadiribim internette bu markayla ilgili güzel yorumlar görünce göz kremini denemek istedim.
Avon 24k göz kalemleri Londra'da arkadaşımda Avon temsilcisi olunca Türkiye Avon'da satılmayan bu renkleri aldım ki artık ülkemizde 24k serisinin siyah ve kahverengi göz kalemleride satıştan kaldırıldı.
Vee son olarak 2 adetcik Revlon Colorburst ruj aldım yıllaarr önce bi rujunu kullanmış ve çok beğenmiştim bakalım yine aynı güzellikteler mi zaten göz kalemlerinden 2 tane bitirmişliğim var keşke Revlın yeniden ülkemizde satılmaya başlansa ne güzel olur.

Evet işte aldığım güzellikler bunlar en kısa zamanda hepsinin yazısı gelecek fakat şunu önce yaz dediğiniz bir ürün varsa söyleyin efenim onu yazayım.:)

Bu arada son olarak madem şu kozmetik yasağı kalkmıyor o vakit biz onlara gidemiyorsak o markalar bize gelsin umut ediyorum ki bu yasak bizde olmayan bu popüler markaların ülkem sınırları içine girmesine yarayacak öyle umut ediyorum çünkü öyle olmasını istiyorum...

7 yorum:

  1. güle güle kullan yenilerini :)

    YanıtlaSil
  2. merakla yorumları bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda gelecek yorumlarım Elanor'cum :)

    YanıtlaSil
  4. hediye çekilişime beklerim.

    http://kahvegibi.blogspot.fr/2012/04/hediye-cekilisi.html

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Malesef Türkiyeye böyle drugstore tarzı markalar gelse bile, benim deli divane olduğum Illamasqua markası gelmez. Çünkü zaten İngilterede bile oldukça pahalı bir marka, burda düşünemiyorum. Zaten kendilerine mail attığımda, burada bir bayilik düşünmediklerini yazmışlar:( Allahım İngilterede bir arkadaş istiyorum, ölecem kahrımdan.

    YanıtlaSil
  6. İllamasqua bencede gelmez renkleri falan baya iddialı burada biraz zor satılır gibime geliyor bende revlon, soap&glory ve sleek buralara gelsin istiyorum ahh keşke gelse nyx geldi belki revlon'da gelir.:)
    Tanıdıklarından yurtdışına çıkan falan olursa onlara sipariş verebilirsin çünkü bu markalar her yerde satılıyor illa yurtdışında yaşayan bi tanıdığının olması gerekmez yeter ki yurtdışına çıkan birisi olsun mesela duty free'lerde çok uyguna geliyor özellikle parfümlerde çok uygun.
    Yada yılda bir kez abd'ye gitmek lazım burada kazıklandığımızı düşünürsek bilet fiyatı-otel fiyatı ve alışveriş herhalde yıllık ülkemizdeki kozmetik harcamamıza denk gelir.:)))

    YanıtlaSil