10 Nisan 2012 Salı

Amerika'nın 1 Numaralı Dudak Bakımı!

İddia ediyoruz bu kadar doğal ve etkili bir dudak koruyucu kullanmadınız!


Amerika’daki doğal olan veya olmayan yüzlerce dudak ürünü arasında  “Amerika’nın en çok satan dudak bakım ürünü*” olmasıyla etkisi adeta tescillenmiş bu efsanevi dudak bakımı, %100 doğal olduğu için sizi zararlı içeriklerden koruyor. Özel içeriğindeki Balmumu nem kaybını önlemeyi desteklerken, Nane Yağı ise ferahlatıcı bir his yaratıyor. Özellikle kuru, soğuk ve rüzgarlı havalarda dudaklarınıza ihtiyacı olan rahatlatıcı hissi vermeye yardımcı oluyor.
Amerikalı ünlü oyuncu, şarkıcı ve söz yazarı Miley Cyrus'ın da vazgeçemediği Beeswax Dudak Bakımı ile dudaklarınızı etkili bir şekilde nemlendirmek istemez misiniz?


*Kaynak: IRI (Information Resources, Inc.) Amerikan Gıda İlaç ve Büyük Perakendeciler (Wal-Mart hariç) Pazar Payları 2011 yılı verilerine dayanmaktadır.
Burt’s Bees Beeswax Lip Balm – Beeswax Dudak Bakimi - 12 TL
Boyner Mağazaları ve Eczanelerde

DUDAKLARINIZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!
Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.
Basın Bültenidir...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder