22 Nisan 2012 Pazar

%100 Doğal Arındırıcı Peeling


Yüz temizliği cilt bakımının ilk ve en önemli adımıdır. Sağlıklı, ışıltılı ve taze bir cildin anahtarı yüzünüzü her gün kirden ve makyajdan arındırmaktır.

Zamanınız ne kadar kısıtlı olursa olsun cildinize ayıracağınız 5 dakika, ileride size sağlıklı ve genç bir cilt olarak geri dönecektir.
%100 Doğal Burt's Bees Şeftali & Willow Bark İçeren Derin Gözenek Temizleyici Peeling, gözeneklerin tıkanmasına neden olabilecek kiri ve ölü hücreleri ciltten arındırmayı, cildi canlandırmayı ve önemli mineraller ile cildi beslemeyi destekler. Haftalık arındırıcı bakımınızda kullanabileceğiniz bu peeling, hücre döngüsünü hızlandırarak daha taze, yumuşak ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.
İçeriğindeki yuvarlatılmış mikro şeftali çekirdekleri ile ölü deriyi atmaya yardımcı olan bu mucize ürünle cildinizi şımartmaya hazır mısınız?

WILLOW BARK NEDİR?
Willow, salkım söğüt ve salisin söğüt olarak bilinir. Özellikle akne tedavilerinde kullanılan salisilik asidin hammaddesidir.Orta ve Güney Afrika da yetişen bu bitki tonik (arındırıcı ve sıkıştırıcı) özellikte bir bitkidir. Willow Bark kabukları salisilin içerir. Binlerce yıldır, ağrılar için dindirici ve iltihabı azaltmadaki yeteneği ile ün kazanmıştır. Ağrı kesici bileşimi, salisilik asitten ve asetil salisilik asitten oluşmuştur. Ayrıca, C vitamini, flavonlar, glikozitler ve tanen içermektedir.
Boyner Mağazaları ve Eczanelerde – 59 TL

Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder