1 Nisan 2012 Pazar

Elveda Yorgun Gözler, Merhaba Seksi Bakışlar



Şöyle bir ürün hayal edin; en yoğun günlerinizin ertesi sabahında bile gözlerinize uyguladığınız anda, sadece 15 dakika içerisinde, “mucizevî bir şekilde” sizi 8 saat uyumuş bakışlara kavuşturacak :).

Bilss Triple Oxygen Instant Energizing Eye Mask - Canlandırıcı Oksijen Göz Maskesi, hassas göz çevresine anında enerji ve nem vermek, koyu renkli halka görünümünü ve şişlikleri azaltmak için özel olarak yaratılmıştır. İçeriğindeki 3 özel oksijen formu ve C vitamini sayesinde 15 dakika içerisinde göz çevrenizin daha canlı ve aydınlık görünmesini destekler. Formülünde yer alan yoğunlaştırılmış salatalık özü ve maskenin uygulandığı petlerin yosundan oluşması sayesinde gözaltı şişliklerini azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki oksijen molekülleri ve detoks etkili formülü ile günlük hayatın koşturmasından dolayı yorgun düşmüş yüzünüzü anında aydınlatmaya ve canlandırmaya, cildinizdeki yaşlılık belirtileriyle savaşmaya yardımcı olur...

Bliss Spa'nın deneyimi ve ünü ile birleşen, kullandığınıza asla pişman olmayacağınız bu ürün size inanamayacağınız bir enerji verebilir, tek yapmanız gereken denemek!
 

Bliss ipucu:

Göz maske veya kremlerini her zaman buzdolabında tutun böylece sisliklerde daha etkili bir azalma sağlayabilirsiniz.


Basın Bültenidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder