10 Nisan 2012 Salı

Real Techniques Stippling Fırça

Geçen hafta elime ulaşan siparişlerimi yavaş yavaş kullanmaya başladım işte bu stippling fırçada merak ettiklerimdendi zaten ilk önce bu fırçayı denedim.:)



Real Techniques fırçaları Pixiwoo kardeşlerin videolarında sıkça görebilirsiniz zaten bu fırçaları tasarlayanda Samantha Chapman yani pixiwoo kardeşlerin küçük olanı neyse gelelim bu en başta görüntüsü ile insanda alma isteği uyandıran fırçaya gerçi bu fırçayı aklıma sokan sevgili Elanor Tiwele'ydi.:)


Bu fırçadan önce elimde bir stippling fırçam yoktu o yüzden bir kıyaslama yapmam zor olacak.
Sadece bir arkadaşımın Mac 187 fırçasıyla fondöten sürmüşlüğüm var.:)
Öncelikle bu fırça inanılmaz yumuşak asla kılları sert değil yüzünüze fondöteni sürerken asla bir rahatsızlık vermiyor.


Ben bu fırçayla elimde testerı olan Mac'in Face&Body fondötenini denedim ve sonuç parmaklarımla sürdüğüm halinden çok çok daha doğaldı.
Ki zaten Face&Body zaten hafif yapılı bir fondöten daha kapatıcılığı yüksek bir fondötenlede eminim sonuç güzel olur.


Boyutu fazla büyük değil hatta bence ideal büyüklükte ayrıca kıllarıda çok uzun değil inglot ve mac'in duo fibre fırçalarının kıllarından daha kısa diyebilirim.


Bu fırçayla fondöten, renkli nemlendirici, krem ve toz allık sürebilirsiniz.
Almanızı tavsiye eder miyim evet kesinlikle çok güzel bir fırça fiyatına göre performansı süper eğer bu fırçayı alabilmek gibi bir imkanınız olursa mutlaka alıp deneyin.
Ben love-makeup.co.uk sitesinden 11 sterlin gibi bir fiyata aldım ve sanırım Türkiye'ye de gönderim yapıyorlar.




4 yorum:

  1. Ben de çok merak ediyorum bu fırçaları. Hep olumlu yorumlar okuyorum seninki gibi. Bir de Sam'in makyajlarında çok güzel bir görünüm veriyor. Almak isterim de gümrükten korkuyorum:/

    Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım valla bende o gümrük korkusuna siparişimi ingiltere'ye arkadaşıma yönlendirip onun getirmesini bekledim yurtdışından alışveriş yapamama olayı iyicene saçmalığa dönüştü bari fırçalara karışmasalar tabi o zamanda ülkemizde fırça satan markalar zam üstüne zam yapamazlar...

    YanıtlaSil
  3. kaç günde geldi cnm acaba fırça bende almayı düşüyorum da

    YanıtlaSil
  4. Ben direkt türkiye'ye getirtmedim ama ingiltere'ye arkadaşımın adresine gönderdim çünkü bu fırçanın yanında göz farı falanda almıştım o yüzden tam olarak türkiye'ye kaç günde gelir tam bişey diyemem ama zaten love-makeup ingiltere merkezli olduğu için 4-5 günde arkadaşımın adresine ulaşmıştı.

    YanıtlaSil