26 Nisan 2012 Perşembe

Oriflame Makyaj Fırçaları


Oriflame'nin makyaj fırçalarını merakımdan alıp denemek istemiştim ama öyle aman aman güzel olmadıklarını baştan belirtmem gerekiyor.

Soldan ilk fırça Professional Geniş Pudra Fırçası bu fırçayı özellikle makyaj bitiminde yüze şöyle bir geçmek fazlalıkları götürsün diye aldım.
Beğendim mi derseniz ne beğendim nede beğenmedim zaten her zaman kullandığım bir fıça değil.

Ortadaki fırça ise Professional Kapatıcı/Dudak Fırçası bu fırçanında daha çok kapatıcı için olan tarafını uyguluyorum concealerı göz çevresine yedirmekte ve yüzün diğer bölgelerine kapatıcı uygulamakta fena değil.
Ruj fırçası olan tarafı ise o da eh işte diyebilirim.

Ve son fırça ise Professional Karıştırma Fırçası bu fırçanın kendine hayrı yok bana nasıl olsun desem sanırım fırçanın nasıl birşey olduğunu anlatmış olurum.:)

Oriflame'nin bu üç fırçasındanda çok çok memnun kalmayınca diğer fırçaları almaya yeltenmedim bile diğer fırçalar nasıldır bir fikrim yok.
Oriflame'nin makyaj fırçalarının çokta başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim Avon'un fırçaları Oriflame'nin fırçalarından bir tık daha önde diyebilirim.
Eğer makyaj fırçalarına çok para veremem diyorsanız size az ama öz fırça alın derim ve uygun fiyatlı olarak Yves Rocher, The Body Shop, Ecotools fırçaları öneririm en azından verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.

Fırçaların katalog fiyatlarına gelirse Geniş Fırça 18.90, Kapatıcı/Dudak Fırçası 12.90, Karıştırma Fırçası 14.90
 

6 yorum:

  1. Merhaba, bu fırçalardan son sıradaki Professional Karıştırma Fırçasından bende de var. göz altıma parmağımla sürdüğüm concealeri dağıtmakta ve sabitleyici pudra sürmekte kullanıyorum ve bu işlerdeki performansından memnunum. Far dağıtmada size katılıorum, başarısız.

    YanıtlaSil
  2. Pudra ve allık fırçasını aldım ben de onlar kötü çıkınca diğerlerine yeltenmedim bi de aynı bu seride.o kadar sertler ve o kadar çok kıl döküyorlar ki yüzüme değdiremiyorum bile. allık fırçasını contour fırçası yaptım az da olsa işimi görüyor ama kesinlikle tavisye etmem :)

    YanıtlaSil
  3. Demek ki sadece ben değilmişim memnun olmayan sizlerinde memnuniyetsizliğini görünce sevindim yani bende sorun yokmuş.:))

    YanıtlaSil
  4. oriflame fırça konusunda bence cok kötü bende avon lar var gayet memnunum hem çok ucuz tepe tepe kullanmalık :) dediğin çok dogru yves rocher fırcaları da hem uygun hem guzel onlardan da memnunum.

    YanıtlaSil
  5. son fırça bende de var gerçekten başarısız katılıyorum çok sert kıl yapısına sahip bu yüzden gözümü çok rahatsız ediyor ve kılları çabuk dökülüyor

    YanıtlaSil
  6. ækozmetikdeneyimleri: avon bir çok konuda oriflame'ye fark atıyor ha bu oriflame'nin beğendiğim ürünü yok demek değil ama fırçalar kötü yanii:)

    @kozmetikkedisi fan fırçasıda baya kıl döküyor hele bir de temizlemeye kalkarsam off yandım.:)

    YanıtlaSil