19 Aralık 2011 Pazartesi

Dudak Balmı Dosyası

Yaz, kış dudakları kuruyan hatta kışın çatır çatır çatlayıp kanayan biri olduğum için dudak balmları vazgeçilmezlerimdendir.
Ve bu sebeple bir tane değil bir dolu markanın dudak balmını alıp kullanıyorum.:)
İşte bu ürünlerde şu aralar elimde olan kullandığım balmlarım.


1- Blistex Lip Relief  Cream: Yeni tanıştığım bir ürün eğer dudaklarımda çatlamalar varsa bu ürünü geceleri kullanıyorum daha önce bu ürünle ilgili yorum yapmıştım buyrunuz.

2- Roc Dermatologic Endyrial Lip Balm: Birkaç senedir kullandığım bittikçe aldığım canım dudak balmım yorumu için tık tık

3- Neutrogena Dudak Balsamı: Bu ürünü sanırım 7-8 senedir kullanıyorum bittikçe alıyorum özellikle kışın şahane bir şekilde dudakları nemlendiriyor.:)

4- Vaseline Aloe Veralı Dudak Balmı: Vaseline'nin bu ürününü merak ettiğim için almıştım gerçekten çok güzel nemlendiren bir ürün bitince yenisini alabilirim.

5- Sebamed Dudak Balmı: Bu ürünü yazın yüksek spf koruması var diye almıştım dudakları nemlendirmesi güzel fakat kokusu oldukça kötü işte bu sebepten ötürü bitince yerine yenisini almayı düşünmüyorum.

6- Avon Care Dudak Balmı: Ortalama nemlendiren bir ürün yazın ve bahar aylarında kullanım için yeterli ama kışın bana yetmeyen bir ürün sadece nemlendirme amaçlı dudaklarımda ağır hasar olmadığı zamanlarda kullanıyorum.

7- Avon Lollipop Aromalı Lip Balm: Sadece lollipop aroması içeriyor diye aldığım ekstra bir nemlendirmesi vs. olmayan bi dudak balmı bitince almam zaten ben bitirene kadar kesin Avon satıştan kaldırır.:)

8- Watson's Magic Lip Balm: Methini fazlaca duyduğum dudağa pembemsi renk veren bu dudak balmını merakımdan aldım ve memnun kalmadım nemlendirmesi güzel fakat tadı, kokusu benim için felaket eğer benim gibi koku hassasiyeti olan biriyseniz önermeyeceğim bir üründür ayrıca acımsı tadıda bonusu :(

4 yorum:

  1. blistex ve neutrogena dan ben de cok memnunum
    çekilişim var beklerim
    http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bir de burt's bees'i dene, ben bayılıyorum ballı olanına. dudağımıza sürdüğümüz şeyi yiyoruz sayılır zaten, doğal olan bir dudak balmı sürmek en iyisi

    YanıtlaSil
  3. @kozmetik deneyimleri: teşekkürler canım hemen bakıyorum.:)

    @adsız: burt's bees'i bende çok merak ediyorum ama bir türlü alıp deneyemedim en kısa zamanda deneyeceğim özellikle önerdiğine mutlaka bakacağım.:)

    YanıtlaSil
  4. Sondakinin1 yanındaki bende var çok güzel

    YanıtlaSil