20 Aralık 2011 Salı

Avon Anew Age Transforming Concealer

Bu ürünü düzenli kullanımda göz altındaki yağ bezeciklerini yok ediyor diye aldıydım.
Kesinlikle kullandığım süre zarfında göz altımdaki o sinir olduğum yağ bezelerinde küçülmeler oldu ama gelin görün ki ürünün rengi tenimle hiç uymadı sadece bu ürünü göz altımdaki milialar bitsin diye kullanıyorum diyebilirim hani ilaç niyetine derler ya benimki de o hesap oluyor.:)


Bu kapatıcı benim tenimde turuncumsu duruyor tabi göz altlarıma sürünce benim gibi çok beyaz tenli birinde kel alaka bir görüntü oluşturuyor.
Göz altı çizgilerine birikme yapan bir ürün değil fakat ağır bir ürün ama bende renginden kaybetti.
Eğer buğday tenliyseniz benim yaşadığım renk sorununu yaşamazsınız gibime geliyor.
Baştada dediğim gibi bu ürünün göz çevresinde oluşan yağ bezeciklerini zamanla yok ettiğini duyunca ki bu itsbeauty'de okumuştum hemen bu ürüne atladım.
İçeriğindeki bazı maddeler ciltte soyma işlemi yapıyor ve düzenli kullanım sonrasında o sinir bozan yağ bezecikleriyle vedalaşıyorsunuz.
Ben henüz tamamen vedalaşacak kadar çok kullanmadım ama kullandığım süre zarfında fark ettim ki sağ gözümün kaz ayaklarına doğru olan kısmındaki yağ bezeciği ufalmaya başlamış.
Bu ürüne elimin gitmemesinin tek sebebi rengi ahh bi de rengi tenimle uysaydı herşey şahane olacaktı.:)


Ürünün katalog satış fiyatı 28 lira ara sıra %40 indirime giriyor yılda bir veya iki kezde %50 indirimde denk gelebilirsiniz.

6 yorum:

  1. şu an cok merak ettim kapatıcılıgı nasıl? benim koyu goz altlarımı kapatır mı acep

    YanıtlaSil
  2. kapatıcılığı orta diyebilirim benimde göz altlarım yumruk yemiş gibi olduğundan çok çok iyi kapatmadı sana bu ürün yerine daha iyi kapatan başka bir ürün denemeni öneririm.

    YanıtlaSil
  3. mesale ne ne ? ben napayım bu göz altlarımı pakistanlıya döndüm artık esmer gosteriyor goz altı kapandımı beyaz tenliye dönüyorum. çok dertliyim bacım lankom aldım yok innova benefit boing maybelline oriflame kadar marka denedim.
    yetkililere sesleniyorum...
    :) maduruz :)

    YanıtlaSil
  4. Hahaa pakistanlı ha alemsin:)
    Ben en son mac studio finish concealer aldım memnunum renk skalası geniş ten rengime uyanı buldum ve memnunum ayrıca çizgilere birikme yapmıyor vs. güzel bir ürün yani bence bi ara mac'e gidip bu ürünü dene.
    Ben bir de estee'nin double wear concealerını ve shiseido'nun natural finish cream concealerını merak ediyorum.:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, "gözaltı milialarindan nasil kurtulurum" diye arastirmalar yapar iken birde baktim ki kendimi burada buldum :) cok guzel bir bilgilendirme olmus oncelikle bunun icin tesekkur ederim size ve yazinizin uzerinden nerden baksaniz yillaaar gecmis ve bir soru yoneltsem ne kadar akillica olur bilemiyorum :) şöyle ki ne kadar kullanmaya devam ettiniz? Bitene kadar mi? Tamamen kurtulabildiniz mi? Urunu tekrar alip kullandiniz mi? Vs. Bir soru demisim ama ahhh biz bayanlar :) sevgiyle kalinn bilgilendirme icin tekrar tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miliaları azalttı ama ben renginden dolayı tamamen bitiremedim bu yüzden de 2. kez almadım.
      Yani ben size mutlaka alın diyemem çünkü rengi biraz ofsayt ama milialardan az da olsa kurtulabilirsiniz.
      Ürünün içeriğinde ciltte soyma işlemi yapan maddeler var.

      Sil