7 Nisan 2016 Perşembe

The Body Shop Adjusting Drops - Renk Düzenleyici Damlalar


Fazlaca açık bir ten rengine sahip olduğum için piyasada ki fondötenlerin bir çoğunun en açık rengi bile bana en az 1 ton koyu geliyor.
Bu yüzden fondöten bulmak benim için baya zor hatta artık o 1 ton farkı umusamayıp süngerle iyice yedirip farklı yok etmeye çalışıyordum.
Ama The Body Shop'un renk açıcı bu ürününü görünce hemen atladım çünkü tam da ihtiyacım olan bir şeydi.
Sadece benim gibi ten rengine uygun fondöten bulmakta zorlananlar değil mağaza ışığında yanlış renk fondöten alanlar, yazın bronz tenliyken koyu renk fondöten alıp kışın kullanamayanlar için bu ürün tam biçilmiş kaftan.
Hatta bu ürünün bir de renk koyultucusu var o da ten renginize açık gelen fondötenlerinizi koyultmak için kullanabilir veya yine fondöteninize az bir miktar katıp kontür işlemi yapabilirsiniz.


Bu tarz ürünler de en çok merak edilen fondötenin yapısını bozup bozmadığı ben Revlon Nearly Naked Fondöten, Yves Saint Laurent Touch Eclat Fondöten, Estee Lauder EE Krem ve Annagaspi BB Krem'de denedim ve dördünde de yapıların da bozulma gibi birşeyle karşılaşmadım.
Kullandığınız ürünün rengine göre damlasını ayarlayabilirsiniz mesela bana 1-1,5 damla yetiyor.
İnce yapılı, oldukça sıvı bir ürün, fondöten vb. ten ürünleriyle kolayca karışıp renk bütünlüğü sağlıyor.
İçerisinde ışıltı, sim vs. yok opak bir bitişi var hatta cilde doğal bir aydınlık bile katıyor diyebilirim.
Benim cildim kuruya dönük karma olduğu için elimde ki tüm ürünler kuru ciltlere uygun bu yüzden yağlı ciltler de ne gibi sonuç ortaya çıkar birşey diyemiyorum.
Yani mat fondötenlerin yapısını bozar mı net birşey diyemem ama benim gözlemlediğim bu ürün biraz da cildi nemlendiriyor.
Yağlı cildi olanlar mutlaka mağazada mat bir fondötene karıştırıp denemeli.



Ben resimde gördüğünüz denemeyi bana 1-1,5 ton kadar koyu gelen Annagaspi BB Krem ile yaptım.
Tabi burada az miktarda ürün kullandım ama tüm yüzüme uygularken 1 damladan biraz fazla ürün rengini istediğim tona getirmeye yetiyor.

Ürünün benim için tek ve en büyük eksi yanı çalışmayan, insanı sinir eden damladanlığı ne kadar uğraşırsam uğraşayım tek seferde ürün gelmiyor.
Ki kullananların çoğunluğu bundan şikayetçi umarım The Body Shop eleştirileri dikkate alır ve bu çalışmayan damladanlığa bir çözüm bulur.

15 ml'lik bir gramaja sahip ilk başta biraz az gibi gözükse de 1-2 damla kullanılacağı için uzun süre gidecek bir ürün.
Ayrıca cam şişede olması da hijyen açısından gayet iyi hem de şık bir görüntüsü var.
Renk düzenleyici damlalar'ın satış fiyatı 64.90 ben ilk çıktığı zaman %30 indirimle almıştım.
Eğer ki bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa mutlaka bir bakın derim.

3 yorum:

  1. Ben en çok yapısını bozar mı diye endişe etmiştim ama sen de bozmuyor diyorsan tamamdır! Bu ürün kesinlikle aklımda olsun, çünkü gerçekten her zaman doğru renk tutmayabiliyor. Aslında, koyu rengini de alıp, yazın bronzlaştığımda fondötenin ya da BBnin rengini koyulaştırmak için kullanmayı düşünüyorum. İndirim zamanı aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Cam sise olmasi hijyen acisindan cok fazla birsey ifade etmiyor. Urunu her kullandiginizda hava ile temas ediyor sonucta.

    YanıtlaSil
  3. Fondöten kullanmayan benim için gereksiz görünse de çok önemli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir heves makyaja yeni başlayan genç kızlar lütfen yüzünüz ve boynunuz arasındaki renk farkına dikkat edin. Doğal güzelliğinizi ufak hatalarla bozmayın. Büyümeye heves etmeyin, zaten doğal olarak büyüyeceksiniz ve yaş alacaksınız ama hiçbir zaman şimdi bulunduğunuz yaşa geri dönemeyeceksiniz.
    Biliyorum biraz alakasız oldu yazdıklarım :( ama içimde kalmasın ;)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil