6 Nisan 2016 Çarşamba

MAC ve Yves Rocher Alışverişi

Uzun zamandır pek alışveriş yapmamaya çalışıyorum genelde ihtiyaç ağırlıklı oluyor alışverişlerim ama arada bir kaçamak yapmıyor değilim.
Haftasonu çoğu ihtiyaçtan yaptığım alışverişim:


İlk durağım Yves Rocher oldu bu ayın sonuna kadar herhangi bir ürün alımına Hydra Vegetal yüz temizleme jeli hediye ediliyor.
Benim de saç kremim azaldığı için tercihim saç kreminden yana oldu ve yanında da yüz temizleme jeli bonusu henüz ikisini de kullanmadım ama kullanınca bloga mutlaka yazacağım.
Bu arada saç kremi 16 TL yani 16 TL'ye iki ürün almış gibi birşey oldu.

Gelelim uzun zamandır pek uğramadığım MAC'e aslında Flamingo Park koleksiyonun da yer alan Pearl Blossom isimli aydınlatıcı pudrayı merak edip gitmiştim.
Malesef tester bile yoktu bende evde birkaç kullanımlık kalan fırça temizleyicimi yedekledim ve yine uzun zamandır listemde olan Club göz farını aldım.
MAC'e her girdiğimde gözüme yeni farlar ve rujlar kestirdiğim için kendime kızmıyor değilim.:)

İşte aldığım az ama öz ürünler bunlardı artık eskisi gibi kendimi alışverişe vurmadığım için pek mesudum tabi wishlistimde ki ürünleri şimdilik görmemezlikten geliyorum.:)

12 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan :) Club benim favori farlarımdan. Hiç uğraşmadan çok uğraşılmış bir göz makyajı yapmayı sağlıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Club'ın yanar dönerli rengine vuruldum zaten:) sağol canım:)

      Sil
  3. Güle güle kullan Ayşe'cim, bence yine de mantıklı bir alışveriş olmuş! MAC'ten yalnızca fırça temizleyici alabilmek için online alışveriş yapmak lazım ki aklı çelinmesin insanın :))) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım, MAC'in web sitesinden hiç alışveriş yapmadım mağazaya gidip ürün mıncıklamak varken hiç online alışverişe yanaşmıyorum ama dediğin gibi online en mantıklısı:)

      Sil
  4. Güle güle kullanın, Yves Rocher alışverişi çok karlı olmuş bence de ^^ Yorumları bekleniyor o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım cok güzel olmuş ınsanın ıcı rahatlıyor alışverişte :) makyaj temızleyıcı gereklı hıjyenı sağlıyormudurkı ?,eğer bır sorun yaratmadıysa gözde vs bende şuandan itibaren düşünüyorum anı kurtarıcı bir ürün olsa gerek .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım MAC'in temizleyicisi makyaj için değil makyaj fırçası için satır arasında yazmıştım ama direk ürün adı yazmadığım için sanırım fark edilmedi.:)

      Sil
  6. Yüz temizleme jeli hediyesi sebebiyle benim de alışveriş yapasım geliyor ama daha bugün online bir siteden sipariş verdim. Elimdekiler bitmeden ürün almamaya çalıışıyorum ama bu da çok karlı :)

    YanıtlaSil