4 Aralık 2012 Salı

Bitenler (12)

 
 
Birkaç gün gecikmelide olsa kasım ayının biten ürünleri ile karşınızdayım:)
Bu ay bitenlerin yanı sıra 2 adet artık taşlaşmış, sürülemeyen iki adey far çöpü boyladı.
 
 
Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Şampuan: Bu biten kaçıncı şişe bilmiyorum eşimle birlikte kullandığımız için çabucak bitiyor ve bu sebeple bitenler yazılarımda sık sık karşınıza çıkıyor.:)
 
L'occitane Saç Maskesi: Çok güzel bir maske saçımı gayet güzel nemlendirip, yumuşacık yaptı sitesinde göremedim ama eğer halen satışta olan bir ürünse tam boyunu alabilirim.
 
Abba Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi: Şurada tanıtmıştım denemem için gönderilmişti beğenerek kullandım olurda indirime falan denk gelirsem özellikle saç kremini alabilirim.
 
Abba Renk Koruyucu Şampuan ve Saç Kremi: Bu seriyide şurada anlatmıştım bu serininde şampuanını indirime denk geldiğim vakit alabilirim.
 
İsana Duş Jeli: Kokusu çok güzeldi fakat köpürmesi için bolca kullanmak gerekiyor elimde farklı bir kokusu daha var sanırım ara ara alacağım bir ürün.
 
Oriflame Duş Jeli: Kokusuna bayıldığım zaman zaman aldığım bir duş jeli kısaca seviyorum.
 
 
Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Köpüğü: Köpük temizleyici merakımdan ötürü aldığım ama fazla memnun kalmadığım bir ürün bitti ve yeniden almayacağım.
Yazısı için tıklayın
 
Nivea Pure&Naturel Action Deodorant: Alüminyum içermemesinden ötürü aldığım ve çok memnun kaldığım bir ürün şimdilerde roll-on'unu kullanıyorum kesinlikle deodorantını yeniden alacağım.
Yazısı için tıklayın
 
Avon Kuru Saç Ucu Onarıcı Serum: Çok memnun kaldığım bir ürün şimdilerde argan yağlı serumu kullanıyorum ama bu ürününde yedeği mevcut argan yağlıyı yarılayınca hemen açacağım.:)
Yazısı için tıklayın
 
Soap&Glory Göz Kremi: Beğendiğim bir kremdi yani nemlendirmesinden ve herhangi bir alerjiye sebep olmamasından memnundum.
Fakat göz altı morluklarımda öyle çok aman aman bir iş görmedi zaten çok istesemde yeniden alamam çünkü Türkiye'de satılmıyor.
Yazısı için tıklayın
 
Clinique Airbrush Concealer: Bu kapatıcıyıda severek kullandım hafif yapılı, çizgilere dolmayan bir üründü.
Yeniden alabileceğim bir ürün ama önce çok merak ettiğim birkaç kapatıcıyı denemem lazım:)
Yazısı için tıklayın
 
Vaseline Dudak Balmı: Benim için ortalama bir dudak balmıydı yeniden alacağım bir ürün değil.
Yazısı için tıklayın
 
Vee son olarak iki adet Avon far onlarda yapıları bozulduğu için çöpü boyladı..
 
 
 
 
 

1 yorum: