14 Kasım 2012 Çarşamba

L'oreal Super Liner Gel İntenza

 
 
 
Jel eyeliner kullanma konusunda henüz acemiyim önce Avon'dan sonra Essence'den şimdide L'oreal'in bu eyelinerını aldım.
Aslında anneme Almanya'dan Artdeco'nun jel eyelinerını sipariş etmiştim elimden geldiğince L'oreal markasını almamaya çalışıyorum malum hayvan deneyleri mevzusu neyse annem Artdeco bulamayınca ben jel eyeliner istiyorum diye bunu almış.
Aslında ürün güzel kıvamı, sürümü, yapısı çok güzel bendeki renk 01 pure black güzel bir siyah ama kömür siyahı diyemem.
Fakat sürdüğünüz vakit duruşu güzel benim çok hoşuma gitti.
 
 
 
Kutudan şu gördüğünüz fırçada çıkıyor yani fırçasıyla satılan bir ürün ve açıkcası ben bu fırçayla pek rahat süremedim.
Ben zaten jel eyelinerını en iyisi ucu eğik fırçalarla daha iyi sürebiliyorum ama yinede fırçanın yapısı güzel yani benim gibi beceriksiz olmayanlar bu fırçayla gayet güzel sürebilirler.
 
 
L'oreal'in iddia ettiği gibi 24 saatlik bir kalıcığı var mı test etmedim ama benim gözümde 7-8 saat boyunca bozulmadan sürdüğüm gibi kaldı.
 
 Türkiye'de 25-30 tl arası bir fiyata satılıyor bana Almanya'dan daha uyguna geldi ama burada güzel bi indirimde denk gelindiğinde uyguna alınabilinir.
Uygun fiyatlı jel eyeliner arayanların bakabileceği bir ürün ama eğer markaların hayvanlar üzerinde deney yapması konusunda dikkatliyseniz o zaman size cruelty free markaların jel eyelinerına bakmanızı öneririm.
 
 
 
 
 
 
 
 

3 yorum:

  1. galıba asla basaramayacagım bırsey

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım :)) Bende bu ürünü kullanmak istiyordum geçen biraz aradım nette bununla ilgili bir yazı göremedim. Genelde hep süperliner alınıyor. Fırçasından memnun musun kolay sürülüyor mu :)

    YanıtlaSil
  3. Grace Happy: bende senin gibi düşünüyordum ama sebat ettim başardım.:)

    Güzellik Gerçekleri: Ben fırçasından çok memnun kalmadım beni kuyruk çekerken zorluyor.
    Bu yüzden ucu eğik liner fırçalarıyla çok daha kolay sürülüyor.

    YanıtlaSil