7 Ağustos 2012 Salı

The Balm Frat Boy Allık


The Balm markası ülkemize teşrif ettiklerinde en çok allıkları ve far paletleri ilgimi çekmişti.
Sağolsun Gratis'te bazı kozmetik mağazaları gibi uçuk fiyatlara satmadığı bir de özel günlerde %50 indirimler yaptığı için ben tam 3 kez %50 indirimde ne far paleti nede allık alamadım.
Ama bu son Gratis'in 3. yaş indiriminde benim tenime gidecek iki allıktan biri olan diğeri Down Boy'dur o kalmamıştı neyse efenim işte gördüğünüz Frat Boy allığı kaptım ki o da bi denecik kalmıştı.:)


Neyse uzun bir allığa kavuşma hikayesi yazdım uzun lafın kısası sadete gelelim bu gördüğünüz allığın rengi şeftaliye bakıyor ama tam bir şeftali diyemeyiz kayısı-şeftali arası bir ton tam bir yaz rengi ve her ten rengine yakışır.
Simsiz, parıltısınız mat bir allık ben zaten simli, parıltı allıkları pek kullanamıyorum.
Kendime disco topuna dönmüş gibi hissediyorum ama Frat Boy rengiyle, yapısıyla, duruşuyla övgüyü hak ediyor.
Tozutan allıklardan değil ve rengini hemen ilk fırça darbesiyle veriyor pigmentasyonu oldukça iyi helede güzel bir fırçayla uygularsanız ortaya şahane bir sonuç çıkıyor.


Gramajı oldukça fazla bir ürün tamı tamına 8.5 gram benim gibi allık bitirme özürlü birisi için bitmesi uzuun yıllar alır.:)
Bu arada hatırlatmadan geçmeyeyim bu allığı aynı zamanda göz farı olarakta kullanabiliyorsunuz şahsen ben bu renk bir farı pek kullanacağımı sanmıyorum ama yinede yazmadan geçmiyim dedim.:)
 

İşte gördüğünüz üzere tatlı mı tatlı, canlı mı canlı bir renk ve sürdüğünüz zaman ciltte ki duruşu çok doğal eğer Gratis'in bir indiriminde denk gelirseniz mutlaka bu allığa bakın derim.

Allığın normal satış fiyatı 35 tl



2 yorum:

  1. ben son indirimden hot mama yı aldım ama bunu da beğendim bak şimdi..:-))

    YanıtlaSil
  2. Hot mama'nın bana yakışacağını pek düşünmediğimden almadım malum biraz ışıltılı bir allık ama frat boy tamamen mat bir dahaki indirimde almanı tavsiye ederim.:)

    YanıtlaSil