17 Ağustos 2012 Cuma

Oriflame Very Me Lipmania Ruj - Pink Smoothie


Oriflame'nin merak edip aldığım rujlarından biriside bu capcanlı renk seçenekleri olan bu rujlardan nolur nolmaz diyerekten bi tanecik alıp deneyeyim dedim.:)
Lip balmdan biraz hallice dudakları kurutmayan, hafif bir şekilde rengini veren, fazla kalıcı olmayan bir ruj ambalajı şirin mi şirin ki ilk önce ambalajına vuruldum.:)


Oriflame'nin her ruju güzel değil en azından ben bir çoğunu denedim ve bazılarını pek beğenmedim ama bu rujlar gayet güzeller ayrıca rujlarda sizi rahatsız edecek kötü bir kokuda yok.
Lip balm kıvamında dedim ama öyle dudakları uzun süre aman aman nemlendirmesi gibi bir durumu yok yani sürünce dudaktaki görüntüsü lip balm gibi diyim daha doğru olur.:)


Bu gördüğünüz birkaç kat sürülmüş hali dediğim gibi rengini hafif bir şekilde veriyor en canlı renk bile sürüldüğünde dudakta kötü durmaz gibime geliyor.

Rujların indirimsiz satış fiyatı 10.90 fakat sık sık indirime giriyor.


2 yorum:

  1. bu serinin vibrant peach adındaki rengi var bende. gayet güzel, idare eder bir ruj...rock star adındaki bi arkadaşta var, çok hoş, aklında bulunsun canm..güle güle kullan..bir de yorum ayarlarına girip kelime doğrulamayı kaldırırsan bizler için çook kolay olur yorum yazmak..

    YanıtlaSil
  2. Vibrant peach'i bende merak ediyorum ama hayvan deneyleri olayından sonra artık oriflame'den olabildiğince ürün almamaya gayret ediyorum.:(
    Hemen halledeceğim canım:)

    YanıtlaSil