4 Ağustos 2012 Cumartesi

Nivea Sun Kids Güneş Kremi SPF50+


Nivea'nın bu kremini temmuz başında tatile giderken oğluşum için aldım ama arada kendim içinde kullandım ve çok beğendiğim bir krem oldu.
Kolay yedirilen, cilt tarafından hemen emilen, beyaz beyaz kalmayan ve gayet iyi koruyan bir ürün çocuklar için ama arada bir kendimede sürdüm sürüştürdüm.:)
En önemlisi kremin koruması gayet güzel bazı kremleri sürseniz bile yanmaktan kurtulamazsınız ama bu kremde asla böyle birşey yaşamadım.
Yaşamadım diyorum çünkü dediğim gibi arada kendimde kullandığım için söylüyorum zaten oğlanı saat 11 ila 15 arası güneşin alnında cıbıldak bi şekilde deniz kenarında tutmadım hatta normal zamanda o saatlerde sokağa bile çıkarmamaya özen gösteriyorum.
Ama bu kremle kızarmadan, yanmadan bir tatili atlatmış olduk.


Gördüğünüz gibi krem losyon kıvamlı çok sıvık değil ama çok koyu kıvamlı bir üründe değil bence kıvamı tam kararında cilde yedirilirken insanı sinir etmiyor.
Ürünün benim için tek kötü yanı gramajının fazla olması güya bu sene gramajı az bir ürün alacaktım ama yine gittim kocaman bir ürün aldım hemde bu ürün 200 ml kullan kullan bitmez.:)
Öğlenden sonra parka götürürkende oğluma sürüyorum bittiği vakit yeniden alınabilinecek bir ürün hatta elimdeki güneş kremlerim bitince yetişkinler için olanından kendimede alabilirim.
Tabi bu krem biterse çünkü bitsin diye kendimede kullanacağım için baya bi süre kendime güneş kremi alamayabilirim.:)
Zaten şu ana kadar çocuklar için olan güneş kremlerinden daha memnun kaldığımı söyleyebilirim bu arada kremi sürdükten sonra cildinize makyaj yapabilirsiniz asla krem cildinizde maske gibi durmuyor.

Kremin normalde satış fiyatı 39 tl diye hatırlıyorum ama ben Watsons'tan %25 indirimde aldım yaklaşık 29-30 lira gibi bir fiyat aklımda kalmış.

2 yorum:

  1. Bir kaç sene önce bende bunu kullanıyordum canım ama doktorum güneş kremini kullanmanın ve krem kalitelerinin çok önemli olduğunu söylemişti. O yüzden daha profesyonel ürünler kullanmamı tavsiye etti DDF, LRP, vichy gibi bende vicy' e geçtim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben oğluma bu kremden önce LRP'nin kremini kullanmıştım.
    Tatilde kremimiz bitince mecbur bunu almıştım ama bu sene Bioderma, Mustela veya LRP alacağım.:)

    YanıtlaSil