4 Ağustos 2012 Cumartesi

Avon Makyaj Fırçaları


Avon'un kullandığım makyaj fırçaları işte bu gördükleriniz tabi hepsini severek kullandığım söylenemez.
Avon'dan makyaj fırçası almak gibi bir düşüncesi olanlara umarım bir nebzede olsada yardımcı olabilirim.

En soldan başlıyoruz işte ilk fırçamız

Pudra Fırçası: Herhalde bu fırçaların içinde en işe yaran fırça budur uygun fiyatlı pudra fırçası arayanlara tavsiye edebileceğim bir ürün pudrayı cildinize gayet güzel bir şekilde yayabiliyorsunuz fiyatı ise 13 tl ama zaman zaman %50-%40 gibi indirime giriyor.

Allık Fırçası: Bu fırçayı özellikle açılı olmasından ötürü almıştım güzel işini yapan bir fırça ama keşke kılları biraz daha sık olsaymış demeden edemiyorum bu fırçanın fiyatı ise 9.90 tabi bu da sık sık indirime giriyor.

Fondöten Fırçası: Hiç kullanmadığım daha doğrusu kullanamadığım fırçalardan birisi ben bu fırçayla fondöten süremiyorum hem cildimde yol yol iz bırakıyor hemde fırça fondöteni bi güzel emiyor sonra temizlemesi ise ayrı dert bende Sigma ve Real Techniques fırçalarımı aldığımdan beri bu fırçanın yüzüne bakmaz oldum.
Bu fırçanın fiyatı ise 9.90

Far Fırçası: Farı tümg öz kapağına gayet güzel yayan bir fırça tek renk far süreceğim zaman kullanıyorum ayrıca diğer ucunda süngerinin olması ise göz kaleminizi alt kirpik diplerinizde dağıtmak için oldukça işe yarıyor.
Bu fırçanın fiyatıda 6.90

Eyeliner Fırçası: Bu ve devamındaki fırçalar baya eski alalı herhalde 5-6 sene oluyordur zaten diğer fırçalar ile ambalaj farkıda ortada neyse ben bu fırçayla pek eyeliner süremiyorum oldukça kalın sürülüyor bu yüzden bi kenarda duran fırçalarımdandır.

Ruj Fırçası: Ben genelde rujları direkt kullandığım için bu fırçaya pek başvurmuyorum ama ayda yılda bir kullanmam gerektiğinde ise fena iş çıkarmayan bir fırça zaten elimdeki tek ruj fırçasıda budur.

Far Fırçası: Bu fırça herhalde Avon'dan ilk aldığım fırçalarımdandır farı tüm göz kapağıma süreceksem elimin gittiği fırçalardan uzun ve sık kıllı bir fırça beğenerek kullanıyorum tabi bu da artık satılmayan fırçalardan.

Kaş ve Kirpik Fırçası: Özellikle kaş için olan tarafını kullanıyorum ortalama bir fırça fena değil.

Bende olan Avon'un makyaj fırçaları budur uygun fiyatlı fırça arayanların bakabileceği bir markadır ama hatırlatmakta fayda var Avon'da hayvanlar üzerinde deney yapan markalar kervanına katıldı eğer bu konuda hassas iseniz Avon'u es geçebilirsiniz artık bende eskisi gibi Avon'dan çok ürün almaz oldum.

5 yorum:

  1. bende eyeliner ve iki uçlu far fırçası var, daha iyisini alana kadar idare etsin diye almıştım, idare de ediyor gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. bende avon'un jel eyelinerını alırken o eyeliner fırçasından almıştım dediğin gibi idare ediyor.
    en azından yves rocher ve essence'nin eyeliner fırçalarından daha iyi performans sergiliyor diyebilirim.:)

    YanıtlaSil
  3. oriflame de hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu ?

    YanıtlaSil
  4. Ne yazık ki Oriflame'de deney yapanlar kervanına katıldı.
    Artık eskisi gibi Oriflame'den pek birşey almaz oldum ilgimi çeken, merak ettiğim ve devamlı kullandığım yerine memnun kaldığım bir ürün bulmadıkçada birşey almayı düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Tamda avon fırçalarını denesem mi derken bu bilgiler çok işime yaradı,teşekkürler. Bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil